Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 2 Ιουλίου

Καλό μας μήνα, φίλες μου όμορφες και καλό καλοκαίρι να έχουμε! Θέλω να ελπίζω πως ήδη σχεδιάζετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές – φυσικά πάντα φροντίζοντας τον εαυτό μας! Μέχρι να έρθει η πολυπόθητη άδεια, όμως, θέλουμε να είμαστε βέβαιες πως προτού αναχωρήσουμε δε θα έχουμε αφήσει καμία εκκρεμότητα. Ας το κάνουμε κι αυτή τη βδομάδα με χαμόγελο και φυσικά στυλ! Αλλά τι λέω πάντα….; Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

Γενικά αίθριος αναμένεται αύριο ο καιρός, με μόνες εξαιρέσεις τις νεφώσεις στα βόρεια δυτικά ορεινά που πιθανώς να εξελιχθούν σε σποραδικές βροχοπτώσεις. Η μέση θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 24°C και 33°C κι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Το καλοκαίρι είναι εδώ κι όλοι γνωρίζουν πως το ελληνικό καλοκαίρι είναι μοναδικό – γι’ αυτό άλλωστε, ακόμη και τώρα, δεν είναι λίγοι οι ξένοι τουρίστες που εύχονται αν μπορούσαν να το απολαύσουν! Γιατί λοιπόν, να μην το υιοθετήσει και η εμφάνισή μας; Η Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου χάρη στο brand της The Artians by Konstantina μας προσκαλεί να “φορέσουμε” το καλοκαίρι του 2020 όπως εκείνη το οραματίστηκε με έμπνευση από τους μύθους της Ελλάδας. Εμείς ξεχωρίσαμε το cropπαντελόνι Vritomartis και το top μπουστάκι Electra.

The Artians by Konstantina

Τι ωραία αίσθηση το κυματάκι να “σκάει” στα δάχτυλά μας ενώ περπατάμε σε μία νησιωτική παραλία; Το brand Sandalia Cyclades,όπως μαρτυρά και το όνομά του, μας φέρνει τις Κυκλάδες… κυριολεκτικά στα πόδια μας με τη συλλογή χειροποίητων σανδαλιών από όπου μπορούμε να διαλέξουμε εκείνο που μας κάνει να ταξιδέψουμε εκεί, έστω νοερά για την ώρα!

Φυσικά, θέλουμε χρώμα και στα αξεσουάρ μας κι η αγαπημένη μας Κατερίνα Καμίση και το 2K10 Creations ας εφοδιάζει με τις νέες τις δημιουργίες! Κι αυτά τα σκουλαρίκια θυμίζουν ήλιο και θάλασσα… ό,τι λαχταράμε, δηλαδή!

2K10 Creations

Εξυπακούεται πως δεν ξεχνάμε ποτέ (μα ποτέ) την αντηλιακή μας κρέμα. Το καλοκαίρι, όμως, συνήθως δε θέλουμε να επιβαρύνουμε την επιδερμίδα μας με πολλά προϊόντα. Γι’ αυτό κι επιλέγουμε το αντηλιακό προσώπου Anthelios Mineral One της La Roche Posay που συνδυάζει αντηλιακή προστασία και matte κάλυψη foundation σε μία μόλις συσκευασία!

Ποιος είπε πως η ψάθινη τσάντα είναι μόνο για την παραλία; Όχι όταν πρόκειται για τις τσάντες του The Holy Bag. Η Αντωνία Σκανδαλάρη πραγματοποιεί το όνειρό της για την προσιτή πολυτέλεια και την κομψότητα παρουσιάζοντάς μας τις δημιουργίες της. Κι εμείς λατρέψαμε τη Dioni bucket bag!

The Holy Bag

Κι επειδή και τα μάτια μας χρειάζονται επιπλέον προστασία από τον ήλιο, ο Marc Jacobs καταφθάνει στην Ελλάδα μέσω της Safilo Group και μας φέρνει τις νέες τάσεις στα γυαλιά ηλίου με καινοτόμα designs!

Τέλος, ένας “ημιτελής” κότσος είναι ένα απόλυτα καλοκαιρινό hairstyle κατάλληλο για κάθε περίσταση. Είτε τα αφήσετε να στεγνώσουν φυσικά είτε τα φορμάρετε με πιστολάκι, ξεκινήστε να πιάνετε τα μαλλιά σας όπως θα κάνατε με μία αλογοουρά κατευθύνοντας τα χέρια σας από τα αυτιά προς τα πάνω. Συγκρατείστε μόνο ένα τμήμα των μαλλιών και συγκρατήστε τον κότσο με ένα λαστιχάκι. Μπορείτε μάλιστα να “ντύσετε” τον κότσο αν επιθυμείτε με ένα μικρό μαντήλι.

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Sandals photo credits: @sandaliacyclades/Instagram

               Earrings photo credits: @katerina_kamisi/Instagram

               Hairstyle photo credits: Your Tango

Photo credits: @clemono2(unsplash)

You may also like