Το Point-a μας περιμένει να απολαύσουμε βραδιές με θέα την Ακρόπολη

  … και ετοιμάζει ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο με πανσέληνο.

Ένα από τα πιο ωραία rooftop της πόλης επιστρέφει. …

Αύριο βράδυ, το Point-a ανοίγει και πάλι τις πόρτες του και μας υπόσχεται υπέροχες βραδιές, στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου “Ηρώδειο” με θέα τον ιερό και επιβλητικό βράχο της Ακρόπολης και το, μοναδικής αισθητικής, Μουσείο.   Στο εστιατόριο, μας περιμένει ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο με την υπογραφή των αναγνωρισμένων και ταλαντούχων σεφ Μανώλη Μαυριγιαννάκη και Μάριου Πιρπιρίδη συνεχίζοντας την μακρά εμπειρία του fine dining.  


Το bar έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο με τη λίστα των Signature Cocktails να συνδυάζει τα αρώματα των ελληνικών βοτάνων και τη δυναμική των εγχώριων αποσταγμάτων με αναφορές από κορυφαία μπαρ του κόσμου.  
Για το καλωσόρισμα, το Point-a έχει ετοιμάσει ένα διήμερο event με δυο djs της πόλης να αναλαμβάνουν το full moon soundtrack. H Κατερίνα Παπαγεωργιάδη (aka Dudette) το Σάββατο 4 Ιουλίου και ο Κώστας Αργυρίου την Κυριακή 5 Ιουλίου, θα επιμεληθούν τις μουσικές επιλογές που σε συνδυασμό με την πανοραμική θέα της πόλης και το γεμάτο φεγγάρι, θα κηρύξουν και επίσημα την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.  


Παρέα με υπέροχες μελωδίες και την πανσέληνο θα απολαύσουμε το signature cocktail, Herodion με αμιγώς ελληνικό χαρακτήρα όπου το METAXA 12 αστέρων έχει τον κύριο ρόλο και αναμειγνύεται με μοναδικό τρόπο με ρούμι, μέλι και αρώματα τσουρεκιού, ενώ για τους λάτρεις του κρασιού το ξινόμαυρο L’ Esprit Du Lac, και η αγαπημένη Παράγκα, στη sparkling εκδοχή της, του κτήματος Κυρ Γιάννη, θα είναι από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς.  

Ωράριο Λειτουργίας: Τετάρτη – Κυριακή // από τις 19:30

Ροβέρτου Γκάλλι 4 | Ακρόπολη | 11742 Αθήνα | t. 210-9238991 |

e. [email protected]/ web: acropolispoint.com | facebook: acropolispoint | instagram: pointarestaurant

You may also like