Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 20 Αυγούστου

wjat to wear today bannerΚαλημέρα σε όλα τα κορίτσια του The K-Magazine! «Φάγαμε» ήδη το μισό Αύγουστο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα επιτρέψουμε κάτι ευχές τύπου «καλό χειμώνα» που λένε κάποιοι μόλις περάσει ο Δεκαπενταύγουστος! Οπότε ας δούμε τι συνθήκες θα επικρατήσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να δούμε τι μπορούμε να φορέσουμε για να κυκλοφορήσουμε και πάλι chic!

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Αθήνα με τη θερμοκρασία να ξεκινά από 26 βαθμούς Κελσίου και το ανώτατό της να φτάνει τους 34 βαθμούς περίπου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί εντάσεως περίπου 2 μποφόρ και θα μεταβληθούν σε νοτιάδες εντάσεως περίπου 3 μποφόρ κατά τις μεσημβρινές ώρες.

Τι προτείνουμε;

                Επιλέξτε ένα boho style για αύριο με ένα mini dress τύπου empire και πλατφόρμες. Ολοκληρώστε με ένα μικρό σακιδιάκι για τσάντα και στολίστε το λαιμό σας με ένα κολιέ σαν αυτό που σας δείχνω στη φωτό ή συνδυάστε δύο ή τρία μενταγιόν, φροντίζοντας ώστε να διαφέρει το ύψος όπου φτάνουν τα charms στο λαιμό σας.

Athens 21-8-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:

Με αίθριο καιρό θα ξεκινήσει η μέρα στη Θεσσαλονίκη με πιθανότητα αραιών νεφώσεων κι ίσως ασθενούς βροχής. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ το πρωί θα πνέουν ανατολικοί άνεμοι εντάσεως περίπου 3 μποφόρ, οι οποίοι θα μεταβληθούν σε νοτιοδυτικούς ιδίας εντάσεως.

Τι προτείνουμε;

                Κάτι αντίστοιχο θα μου άρεσε και για τα κορίτσια στη Θεσσαλονίκη, με τη διαφορά πως θα βάλουμε μερικούς πόντους παραπάνω στο φόρεμα! Επιλέξτε ένα maxi dress με ιδιαίτερο pattern και φορέστε ένα ζευγάρι σαγιονάρες με κάποιο όμορφο σχέδιο στο κουντεπιέ – ή σανδάλια που πιάνουν πίσω στον αστράγαλο, αν τυχόν δεν νιώθετε τόσο σταθερές περπατώντας με τις σαγιονάρες. Έχετε μαζί σας μία μετρίου μεγέθους messenger bag και για αξεσουάρ επιλέξτε μακριά σκουλαρίκια και – ει δυνατόν – αυτά τα βραχιόλια που συνδυάζουν και δαχτυλίδι με μία αλυσίδα να τα ενώνει, ειδάλλως είναι όμορφη και μία σειρά bangles («χειροπέδες»).

Thessaloniki 21-8-2015

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr  & www.freemeteo.com

You may also like