Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 20 Ιουλίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Η “Μέδουσα” έφυγε (επιτέλους, μας μούλιασε!) και μπορούμε να επιστρέψουμε και πάλι σε καλοκαιρινό mood! Οπότε ας δούμε τι καιρό θα κάνει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Λιακάδα προβλέπεται στην Αθήνα από το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 25°C και 32°C. Δροσιά, όμως, θα προσφέρουν οι βόρειοι άνεμοι εντάσεως περίπου 5 μποφόρ που θα πνέουν στη διάρκεια της ημέρας.

                Τι προτείνουμε;

Ξεκινάμε με βάση μία μακριά wrap φούστα που μπορεί να συνδυαστεί πολύ όμορφα με ένα off shoulder top με μακριά μανίκια. Ιδιαίτερη εντύπωση στο look θα κάνει ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules με φαρδύ τακούνι και μία tote τσάντα σε έντονο χρώμα. Από κοσμήματα προτιμήστε ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια κι ένα statement δαχτυλίδι.

Αν δεν έχετε wrap φούστα, θα σας συνιστούσα να εκμεταλλευτείτε την εκπτωτική περίοδο κάνοντας μία επίσκεψη στο GAP!

Για τη Θεσσαλονίκη:

Ηλιόλουστη θα είναι η μέρα και στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν μεταξύ 21°C και 33°C. Παράλληλα, θα πνέουν άνεμοι δυτικής διεύθυνσης εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Μία midi φούστα με πιέτες και με floral pattern και ένα cami top δημιουργούν ένα ρομαντικό street look! Συνδυάστε τα κομμάτια με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και μία μικρή τσάντα με αλυσίδα για τον ώμο. Για λάμψη στην εμφάνισή σας αρκεί ένα κολιέ κι ένα ζευγάρι drop σκουλαρίκια.

Για τσάντα, μάλιστα, μπορώ να σας δώσω και μία ιδέα από τη νέα φθινοπωρινή συλλογή της PINKO, με τη σειρά τσαντών Love να ξεχωρίζει!

Όσο για το styling των μαλλιών σας, μπορείτε να τα πιάσετε σε χαμηλή αλογοουρά ή κότσο και να τα δέσετε με ένα μαντίλι.

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like