Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 22 Ιουνίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Ελπίζω να σας βρίσκω με καλή διάθεση και να απολαμβάνετε (ή έστω να ετοιμάζεστε να απολαύσετε) τις καλοκαιρινές λιακάδες. Και μια που είπα για λιακάδες… ας δούμε λεπτομερώς τι μας επιφυλάσσει ο καιρός γι’ αύριο κι έπειτα… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Λιακάδες αναμένονται στην πρωτεύουσα με τη θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο και να κυμαίνεται μεταξύ 24°C και 33°C. Παράλληλα, οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς, εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Μία midi φούστα με chiffon μπορεί να γίνει μία εξαιρετική βάση για την εμφάνισή σας, εν Αθήναις φίλες! Η διαφάνεια που κάνει από ένα σημείο του ποδόγυρου και κάτω δημιουργεί μία urban chic αύρα που πάντα ταιριάζει στο καλοκαίρι! Μπορεί να συνδυαστεί κομψότατα με ένα top με ruffled λεπτομέρειες – δε μας πειράζει αν είναι φαρδύ, μπορεί να φορεθεί ωραιότατα και μέσα από τη φούστα! Τα γοβάκια slippers αναμένονται φέτος να αγαπηθούν, επομένως εάν σκέφτεστε να επενδύσετε σε ένα τέτοιο ζευγάρι… ευκαιρία είναι, ενώ μία tote τσάντα για τα προσωπικά σας είδη είναι μία “αθάνατη” επιλογή. Από κοσμήματα μπορείτε να επιλέξετε ένα choker με κρεμαστή λεπτομέρεια κι ένα βραχιόλι με χάντρες, αλλά κι ένα ρολόι bracelet με καντράν που χρωματικά ταιριάζει στις επιλογές σας!

Για τη Θεσσαλονίκη:

Με σποραδικές κι αραιές νεφώσεις θα υποδεχθούμε τη μέρα στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα – θα κυμανθεί μεταξύ 22°C και 34°C. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μεταβλητοί εντάσεως περίπου στα 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Για σας, καρντασίνες μου, έχω στο μυαλό μου μία romantic εικόνα, αν παίξετε με τη δαντέλα. Συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε ένα φόρεμα με δαντελένιες λεπτομέρειες στον ποδόγυρο ή στις ράντες του φορέματος και να το συνδυάσετε υπέροχα με ένα ζευγάρι slingback γόβες. Μία clutch τσάντα με ένα ιδιαίτερο τύπωμα μπορεί να απογειώσει την εμφάνιση (παρεμπιπτόντως, μόνο εγώ βρίσκω υπέροχη αυτήν την τσαντούλα της Olympia Le-Tan  που θυμίζει θήκη βιντεοκασέτας ή νουάρ βιβλίο; Την αγαπώ!). Για λάμψη στο look Μπορείτε να προσθέσετε ένα κολιέ pendant, ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με λεπτές αλυσίδες και μία στέκα στολισμένη με στρας.

Τέλος, εφόσον το επιτρέπει και το μήκος των μαλλιών σας, επιλέξτε έναν κότσο που δένει χαμηλά στο κεφάλι (αν όχι στον αυχένα) ώστε να μη ζεσταίνεστε με την αγαπημένη σας χαίτη! Μην κοιτάτε εμένα, εγώ είμαι τρελή, δεν έχω συναισθηματικό δεσμό με τα μαλλιά μου, οπότε συχνά έχουν να αντιμετωπίσουν το ψαλίδι των αγαπημένων μου κομμωτριών!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like