Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 22 Οκτωβρίου

wjat to wear today bannerΚαλημέρα σε όλους τους κορίτσαρους του The K-Magazine! «Φάγαμε» το μισό Οκτώβρη κι ο καιρός έχει εκείνη τη φθινοπωρινή γλύκα που του αρμόζει κι όχι τσουχτερά κρύα και πολύ ΜΕ αρέσει! Επειδή, όμως το σκηνικό φαίνεται να αλλάζει από αύριο, ας δούμε τι καιρό θα κάνει ακριβώς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να δούμε και τι θα φορέσουμε!

Για την Αθήνα:

Έντονες βροχές αναμένονται στην πρωτεύουσα, των οποίων η ένταση αναμένεται να μειωθεί κάπως προς το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου και το πρωί θα πνέουν άνεμοι νοτιοδυτικοί εντάσεως περίπου 4 μποφόρ, ενώ στη διάρκεια της μέρας θα μεταβληθούν σε βοριάδες ιδίας εντάσεως.

Τι προτείνουμε;

Πάνω από το κλασσικό σας κολάν φορέστε την καρό φούστα σας – αν δεν έχετε μπορείτε να βρείτε σε πολύ προσιτές τιμές, καθώς τα γεωμετρικά patterns είναι πάντα στη μόδα. Συνδυάστε το μ’ ένα λευκό πλεκτό είτε με τους ώμους έξω είτε με v-neck κι ολοκληρώστε το look μ’ ένα κοντό μαύρο jacket και μπότες ιππασίας. Για να μη μου κρυώσετε, επιλέξτε ένα όμορφο κασκόλ κι ένα καπελάκι τύπου beret. Φυσικά παίζετε άνετα με σκουλαρίκια stud.

Athens 22-10-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:

Βροχές θα έχουμε και στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες πιθανώς θα διακοπούν κατά το μεσημέρι, ενώ αναμένεται να συνεχιστούν το βράδυ. Οι θερμοκρασίες που θα σημειωθούν θα είναι από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως περίπου 3-4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Με τέτοιες θερμοκρασίες και συνθήκες τα αγαπημένα σας jeans είναι ιδανικά γι’ αύριο. Συνδυάστε τα μ’ ένα πλεκτό (θα μου άρεσε αν παίζατε με το λαδί), τις καφέ σας μπότες και μία καπαρντίνα σε nude χρώμα. Φυσικά κι εσείς μπορείτε να βγάλετε από… τη λήθη του καλοκαιριού το αγαπημένο σας beanie hat. Α, και μην ξεχάσετε να στολίσετε τα αυτιά σας μ’ ένα ιδιαίτερο ζευγάρι σκουλαρίκια!

Thessaloniki 22-10-2015

Αν και με τα καπέλα θεωρώ πολύ πρακτικό το pixie hair cut, δεν το έχουμε όλες. Οπότε αφήστε τα μαλλιά σας ελεύθερα και κομματάκι… ατημέλητα κι είστε έτοιμες! Και δείτε πόσο όμορφα ταιριάζει με τα καπελάκια που σας πρότεινα!

Messy hair with beanie

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr & www.freemeteo.com

You may also like