Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

wjat to wear today bannerΚαλημέρα, καλημέρα σε όόόόλα τα κορίτσια τα όμορφα του The K-Magazine! Τι μου κάνετε;

Λοιπόν, όλοι ξέραμε πως αυτές οι εκλογές θα έφερναν τα πάνω κάτω στην Ελλάδα, αλλά δε φανταζόμασταν πως θα έφτανε και μέχρι τον καιρό! Τι είναι αυτό; Μέχρι την Κυριακή μπορούσες να τολμήσεις ακόμη κι ένα ολιγόωρο «άραγμα» στην παραλία και τώρα για να κυκλοφορήσεις πρέπει να φοράς… βατραχοπέδιλα!

Όχι, φίλες μου, μην ανησυχείτε! Δε θα σας πω να φορέσετε σωσίβιο για να βγείτε αύριο, αλλά κάτι πολύ πιο στυλάτο! Αλλά ας δούμε πρώτα τι συνθήκες θα επικρατήσουν αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Για την Αθήνα:

Συννεφιασμένος θα είναι σε γενικές γραμμές ο καιρός στην Αθήνα, καθώς τα ξημερώματα θα σημειωθεί και μία ασθενής βροχή. Στη συνέχεια η συννεφιά αυτή θ’αραιώσει κι ίσως καταφέρετε να απολαύσετε και μερικές ηλιαχτίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι που θα πνέουν μέσα στη μέρα θα είναι εντάσεως περίπου 2 μποφόρ, με την κατεύθυνση να αλλάζει στη διάρκεια της μέρας από βόρειους σε δυτικούς και νότιους κατά το βραδάκι.

Τι προτείνουμε;

Επιλέξτε ένα παντελόνι – ή παντελόνα, αν προτιμάτε – σε nude χρώμα, κι αυτό για να το συνδυάσετε με ένα Tee σε εντονότερη απόχρωση, όπως αυτό το μπλε που σας παρουσιάζω παρακάτω. Υποδεχθείτε ξανά τα καφέ σας ankle boots – μη φοβηθείτε πως θα «ανάψουν» τα πόδια σας, είναι ιδανικά με αυτές τις συνθήκες και για τα προσωπικά σας είδη επιλέξτε μία τσάντα – «βαλιτσάκι». Για να μην κρυώσετε έχετε μαζί σας μία μακριά ζακέτα σε nude επίσης απόχρωση. Μπορείτε να φορέσετε στα αυτιά σας stud σκουλαρίκια που ταιριάζουν με το χρώμα του Tee που θα διαλέξετε και ένα κολιέ με δύο – ή και παραπάνω, αν προτιμάτε – σειρές αλυσίδας.

Athens 24-9-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:

                Νεφώσεις προβλέπονται και στη Θεσσαλονίκη, με μικρή πιθανότητα βροχής. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου περίπου, ενώ θα πνέουν άνεμοι εντάσεως 2 μποφόρ προερχόμενοι από ανατολή κι οι οποίοι μέσα στη μέρα θα μετατραπούν σε νοτιαδάκια.

Τι προτείνουμε;

Καρντασίνες, «επιστρατεύστε» τα κολάν σας και συνδυάστε τα με μία μακριά μπλούζα με ρίγες (θυμηθείτε πως το ασπρόμαυρο μοτίβο αλλά και οι ρίγες είναι από τα φετινά fashion trends). Κυκλοφορήστε άνετα με τα ankle boots σας και φορέστε και μία φαρδιά ζώνη πάνω από τη μπλούζα. Επιλέξτε μία τσάντα σε χρώμα για να «σπάει» το άσπρο/μαύρο και έχετε μαζί σας μία μακριά ζακέτα σε ουδέτερη απόχρωση.

Thessaloniki 24-9-2015

Όσο για το hair styling, o messy κότσος είναι ιδανικός για αυτή τη μεταβατική περίοδο από το καλοκαίρι σε φθινόπωρο.

Messy bun

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr & www.freemeteo.com

 

You may also like