Τι φοράμε αύριο; (Πέμπτη 2/4)

Τι φοράμε σήμερα - bannerΚαλό μήνα, κορίτσια του The K-Magazine! Ήρθε κι ο Απρίλης κι επιτέλους προσπαθεί έστω να μας θυμίσει λίγο από άνοιξη! Ας δούμε, λοιπόν, τι καιρό θα μας κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να αποφασίσουμε τι μπορούμε να φορέσουμε!

Για την Αθήνα:

                Μεταξύ συννεφιάς και λιακάδας θα βρίσκεται η Αθήνα αύριο, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα πνέουν βοριάδες έντασης 3 έως 5 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Το ότι θα έχει βοριαδάκια και ο ήλιος θα παίζει κρυφτό, δε σημαίνει πως θα μας απαγορεύσει να διαλέξουμε ένα chic σύνολο που μπορεί να μας καλύψει από το πρωί ως το βράδυ. Επιλέξτε ένα μαύρο skinny παντελόνι με ένα λευκό πουκάμισο κι ένα γιλέκο. Ένα ζευγάρι μαύρα ankle boots θα κάνει ακόμη πιο εκλεπτυσμένο το σύνολο. Επιλέξτε μία εντυπωσιακή ζώνη κι ένα κολιέ statement. Ολοκληρώστε το στυλ μία τσάντα με χρώμα – λατρεύω το κόκκινο του κρασιού – και μη διστάσετε να φορέσετε κι ανάλογο παλτό ή ακόμη και κάπα, εφόσον υπάρχει στη ντουλάπα σας!

Athens 2-4-2015

 

Για τη Θεσσαλονίκη:

Αν και το πρωί θα έχει κάποια σύννεφα και βοριά έντασης περίπου 3 μποφόρ, μέχρι το μεσημέρι η ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη θα έχει «καθαρίσει» κι ο ήλιος θα μας χαμογελάσει. Η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει επίσης στους 16 βαθμούς Κελσίου περίπου.

Τι προτείνουμε;

Ακόμη κι αν ο ήλιος μας χαμογελάσει με… δόντια, μου κάνει πολύ καλό «κλικ» ένα cargo skinny παντελόνι σε χακί χρώμα με ένα ντραπέ λευκό τοπ και μπεζ ζακέτα – μου αρέσουν πάρα πολύ αυτές που κάνουν «μύτες». Φορέστε τις καφέ ψηλοτάκουνες μπότες σας και παίξτε με τα χρυσά αξεσουάρ. Ολοκληρώστε το στυλ με καπαρντίνα και μία τσάντα χειρός που φωνάζει «άνοιξη»!

Thessaloniki 2-4-2015

Φυσικά μην ξεχνάτε ότι πάντα εσείς δημιουργείτε το στυλ κι όχι αυτό εσάς! Καλές δοκιμές!

Υπενθυμίζω πως μπορείτε να πάρετε κι άλλες ιδέες από το προσωπικό μου προφίλ στο Polyvore .

You may also like