Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 25 Ιουλίου

Χωρίς να θέλω να το ματιάσω, φαίνεται πως πλέον δε θα έχουμε να φοβόμαστε αν πλησιάζει κι άλλο φαινόμενο που περιμένει εναγωνίως… όνομα! Πράγμα που σημαίνει πως η διάθεση παραμένει καλοκαιρινή και βεβαίως θέλουμε αυτή να αντικατοπρίζεται και στην εμφάνισή μας! Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά, τι λέτε;

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Με αραιές νεφώσεις θα ξημερώσει η αυριανή μέρα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, οι οποίες, όμως σταδιακά θα δώσουν τη θέση τους σε μία υπέροχη λιακάδα. Η θερμοκρασία θα είναι αισθητά υψηλή κυμαινόμενη μεταξύ 22°C και 33°C κι οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μεταβλητοί εντάσεως από 3 έως 4 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Μία midi φούστα είναι από τα must have κομμάτια της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και στα καταστήματα του Tommy Hilfiger μπορούμε μάλιστα να βρούμε αυτήν την εξαιρετική εκδοχή… για να τη συνδυάσουμε με αυτό το floral top από τον Tezenis, το οποίο μπορεί να φορεθεί… μπρος – πίσω! Ναι, καλά διαβάσατε! Να, για κάτι τέτοια τον αγαπάμε!

               Ένα ζευγάρι πέδιλα είναι ένα κομμάτι που θα μας καλύψει όχι μόνο για τις επαγγελματικές μας συναντήσεις, αλλά και για τη βόλτα μας! Το τετράγωνο τακούνι δε θα μπορούσε να λείπει ως trend από τη συλλογή των Envie Shoes!

Envie Shoes

               Από τον Tommy Hilfiger, όμως, μπορούμε να διαλέξουμε κι εξαιρετικά κοσμήματα, όπως το Zodiac κολιέ από τη συνεργασία του brand με τη Zendaya, τα stud σκουλαρίκια, ένα εντυπωσιακό ρολόι (άλλωστε για εμάς τις γυναίκες είναι κι αυτό κόσμημα!)…

                … αλλά και μία πρακτική shoulder bag που χωράει τα πάντα μέσα… όπως τα Vogue γυαλιά ηλίου μας!

               Τέλος, πιάστε τα μαλλιά σας σε χαμηλή αλογοουρά με τη βοήθεια ενός λεπτού μαντηλιού και… έτοιμες!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like