Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 26 Νοεμβρίου

wjat to wear today bannerΚαλημέρα, καλημέρα σε όλα τα κορίτσια τα όμορφα του The K-Magazine! Σχεδόν τον «φάγαμε» και το Νοέμβρη, το καταλάβατε εσείς; Λοιπόν, επειδή και σήμερα και αύριο έχουμε εορτάζοντες κι εορτάζουσες (χρόνια πολλά σήμερα στην Κατερίνα και γι’ αύριο προκαταβολικά σε Στέλιο και Στέλλα) λογικά μπορεί και να το γιορτάσετε. Ας δούμε λοιπόν τι καιρό θα κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να διαλέξουμε και τα αντίστοιχα κομμάτια. Φυσικά, λόγω των δύο αυτών ημερών, χρησιμοποιήστε ελεύθερα τα outfits ακόμη και για σήμερα!

Για την Αθήνα:

Χμφ… Με βροχές θα είναι αύριο η μέρα, με τον ήλιο να κάνει την εμφάνισή του μόνο προς το μεσημέρι. Ευτυχώς δε μιλάμε για καταιγίδες! Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα πνέουν άνεμοι δυτικοί, οι οποίοι στη διάρκεια της μέρας θα μετατραπούν σε νοτιοδυτικούς και το βράδυ σε νότιους εντάσεως περίπου 4 μποφόρ. Το βράδυ αναμένεται να έχουμε μικρή βροχόπτωση.

Τι προτείνουμε;

                Τα ψηλόμεσα παντελόνια επέστρεψαν στη μόδα. Κι αν κι η αλήθεια είναι πως προσωπικά δε με βολεύουν, μπορούν να γίνουν η βάση για ένα πολύ στυλάτο outfit. Συνδυάστε το δικό σας με ένα καρό πουκάμισο (αν το φορέσετε από μέσα, μη διστάσετε να βάλετε και μία όμορφη ζώνη με τρουκς) κι από επάνω φορέστε το jackets σας (κατά προτίμηση να μην ξεπερνάει το μήκος του τους γοφούς). Ένα ζευγάρι μπότες με μία ιδιαίτερη αγκράφα και μία τσάντα με κρόσσια θα ολοκληρώσουν το outfit. Τέλος, φορέστε ένα μεγάλο δαχτυλίδι, όπως αυτό εδώ που βρήκα με τα φτερά αγγέλου κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια studs με σχέδιο.

Athens 26-11-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:

Με αραιή συννεφιά θα ξεκινήσει η μέρα στη συμπρωτεύουσα και με τη θερμοκρασία περίπου στους 8 βαθμούς Κελσίου. Στη συνέχεια ο καιρός προβλέπεται να βελτιωθεί κάπως με τη θερμοκρασία να φτάνει περίπου στους 14 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί εντάσεως περίπου 2-3 μποφόρ. Το βραδάκι υπάρχει μία μικρή πιθανότητα βροχής.

Τι προτείνουμε;

Ta jeans σας, ένα απλό T-shirt και το jean σακάκι που νομίζατε πως δε θα ξαναφορέσετε είναι τα κομμάτια στα οποία θα στηριχθείτε για το σύνολο – ειδικά αν μπορείτε να παίξετε λίγο με τα χρώματα, όπως σας δείχνω παρακάτω). Αρκεί να προσθέσετε ένα τριγωνικό φουλάρι, τις αγαπημένες σας μπότες και το παλτό σας. Θα μου άρεσε να κρατάτε στα χέρια σας μία clutch τσάντα για να κάνετε το στυλ λίγο πιο ιδιαίτερο, ενώ τολμήστε το mix ‘n’ match στα κοσμήματα. Σκουλαρίκια – κρίκοι (κατά προτίμηση όχι τεράστια!), statement δαχτυλίδι αλλά κι ένα set με βραχιόλια από υλικό όπως ξύλο (βλ. εικόνα) ή συνδυασμός δέρματος με χάντρες θα ήταν τέλειο!
Thessaloniki 26-11-2015

Τέλος, για τα μαλλιά σας θα μου άρεσε μία αλογοουρά όπως αυτή εδώ της δεσποινίδας!

Classy ponytail

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr & www.freemeteo.com

You may also like