Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 27 Ιουλίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Ελπίζω με ένα καλοκαιρινό και ανέμελο mood, ακόμη κι αν σιγά σιγά αποχαιρετούμε και τον Ιούλιο! Το καλοκαίρι, όμως, δεν τελειώνει! Έτσι, ακόμη κι αν είμαστε ακόμη στις πόλεις για τις υποχρεώσεις μας, μπορούμε να κυκλοφορήσουμε για να τις διεκπεραιώσουμε με θετική διάθεση και (φυσικά) στυλ! Ας δούμε τι καιρό θα κάνει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Ηλιόλουστος θα είναι ο καιρός στην Αθήνα σχεδόν καθ’ όλην τη διάρκεια της ημέρας, με μόνη διαφορά κάποιες αραιές νεφώσεις που θα εμφανιστούν προς το μεσημέρι. Οι θερμοκρασίες αναμένονται κι αύριο υψηλές (μεταξύ 24°C και 36°C), ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Είτε είστε στην πόλη είτε κοντά στη θάλασσα, βάλτε λίγη αύρα… νησιού στην εμφάνισή σας με δαντέλα και χρώμα θαλασσί (ή και λευκό!) με το φόρεμά σας. Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι άνετες εσπαντρίγιες και μία μεγάλη clutch τσάντα με κρίκο που περνά στο χέρι για να την κρατάτε. Φορέστε ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια κι ένα φαρδύ βραχιόλι και, αν τυχόν αναζητάτε το χρώμα που θα ανανεώσει το μανικιούρ σας, δοκιμάστε την άκρως καλοκαιρινή απόχρωση του ροδακινί! Βεβαίως δεν ξεχνάτε τα γυαλιά ηλίου, με τη νέα τάση να προτείνει στρογγυλούς φακούς.

Εδώ επιτρέψτε μου να σας θυμίσω πως ο Hugo Boss έχει μία πλούσια συλλογή όπου μπορείτε να βρείτε το σκελετό που σας ταιριάζει! Κι επειδή πλέον κανείς δε μας περιορίζει να μετατρέψουμε έναν σκελετό γυαλιών οράσεως σε γυαλιά ηλίου… μία γεύση;

 

Για τη Θεσσαλονίκη:

Με λιακάδα θα ξεκινήσει η μέρα στη Θεσσαλονίκη, αλλά κατά το μεσημέρι θα συναντήσουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες αναμένονται να πυκνώσουν κατά το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 23°C και 32°C κι οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί εντάσεως περίπου 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Μία midi φούστα σε απαλό παστέλ χρώμα με ένα denim πουκάμισο που δένει μπροστά είναι ένα θηλυκό, άνετο και κομψότατο look. Συνδυάστε το με μπαλαρίνες με strap και μία bucket τσάντα ώμου για τα προσωπικά σας είδη. Από κοσμήματα αρκούν ένα λεπτοκαμωμένο choker κι ένα ζευγάρι stud σκουλαρίκια σε rose gold απόχρωση. Αν κι εσείς ετοιμα΄ζεστε για μανικούρ, φορέστε το θαλασσί της θάλασσας στα χεράκια σας κι έτοιμες!

Για δετά πουκαμισάκια μπορείτε να πάρετε μία ιδέα κι από την καλοκαιρινή κολεξιόν της Springfield! Δείτε τι γλυκό που είναι το πουκαμισάκι με τα καλοκαιρινά κεντήματα που φορά η δεσποινίς στα δεξιά!

Τέλος, για το hairstyle σας δοκιμάστε (εφόσον το επιτρέπει το μήκος των μαλλιών σας) ένα στέμμα από πλεξούδα! Ρομαντικό κι εύκολο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like