Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 27 Ιουνίου

Σχεδόν το “φάγαμε” τον Ιούνιο και, παρά κάποιες παραφωνίες του καιρού, ας μην έχουμε παράπονο: το καλοκαίρι έχει κάνει αισθητή την παρουσία του! Θα είναι, άραγε, μία ζεστή μεν, αλλά χαμογελαστή κι άκρως καλοκαιρινή μέρα η αυριανή; Για να δούμε…

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο σε όλη τη χώρα, με μόνες εξαιρέσεις στα ανατολικά και την Κρήτη, όπου θα παρατηρηθούν αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα, κυμαινόμενη μεταξύ 24°C και 33°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειοι, εντάσεως μεταξύ 3 και 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Φούστα ή σορτσάκι; Σορτσάκι ή φούστα; Τέλος στο δίλημμα, καθώς η Bershka μας περιμένει για να διαλέξουμε την πιο ταιριαστή για εμάς zupe culotte, ένα κομμάτι απόλυτα καλοκαιρινό, πρακτικό και φυσικά μοντέρνο!

               Ένα ριχτό top συνδυάζεται εξαιρετικά με μία zupe culotte και μπορεί να φορεθεί κι από μέσα για μία πιο ‘80s νότα. Στα καταστήματα Massimo Dutti υπάρχει μία ποικιλία στυλ και χρωμάτων που σίγουρα θα μας μαγέψει!

                              Οι εσπαντρίγιες είναι ένα παπούτσι άνετο και δροσερό – ό,τι πρέπει, δηλαδή για μία ζεστή καλοκαιρινή μέρα. Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν από τις συλλογές του Tsakiris Mallas!

                              Έφτασε η νέα συλλογή του Κωνσταντίνου Βαρβιτσιώτη, AtoZ Greek, κι εμείς λατρέψαμε την clutch bag με το καρπούζι!

                              Η Πριγκιπώ είναι γι’ άλλη μία φορά μαζί μας για να δώσει λάμψη στην εμφάνισή μας. Λάμψη και βεβαίως… χρώμα καλοκαιριού!

                              Βεβαίως δε φεύγουμε από το σπίτι χωρίς τα γυαλιά ηλίου μας. Το cat eye design παραπέμπει ιδιαίτερα σε ανέμελες ώρες κάτω από τον ήλιο και η Luxottica μας φέρνει νέα σχέδια Polo Ralph Lauren!

                              Τέλος, αφήνουμε τα μαλλιά μας να στεγνώσουν φυσικά και τα μαζεύουμε σε μία ψηλή αλογοουρά, φυσικά με τα μοναδικά λαστιχάκια Exeis ena lastixaki? που βρίσκουμε μόνο στο One Beauty!

               Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like