Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 28 Μαϊου

what to wear today - bannerΚαλημέρα σε όλες τις φίλες του The K-Magazine! Ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε και το Μάιο κι ήδη έχουμε κρύψει τα χειμωνιάτικά μας για να χαρούμε τα θερινά μας outfits. Ακόμα, όμως, ο καιρός δηλώνει κομματάκι αναποφάσιστος. Ας δούμε τι θα ισχύσει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ώστε να κάνουμε την τελική μας ενδυματολογική επιλογή πιο εύκολη.

Για την Αθήνα:

Συννεφιασμένος προβλέπεται ο καιρός στην Αθήνα με μικρή πιθανότητα βροχής. Το ανώτατο της θερμοκρασίας θα φτάσει περίπου στους 23 βαθμούς Κελσίου ενώ θα σημειωθούν και βόρειοι/βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Μπορεί σίγουρα να είναι κάπως πιο δροσερή η ατμόσφαιρα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, αλλά μία βερμούδα μπορείτε να τη φορέσετε χωρίς φόβο. Επιλέξτε να τη συνδυάσετε με μία εντυπωσιακή τουνίκ – η δαντέλα είναι στα «πάνω» της φέτος – κι ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, που αν έχουν και κάποιο σχέδιο ή print ακόμα καλύτερα. Από εκεί κι ύστερα «παίξτε» ελεύθερα με κοσμήματα που έχουν «χαρακτήρα», όπως κολιέ statement ή φαρδιά βραχιόλια.

              Athens 28-5-2015

                Για τη Θεσσαλονίκη:

Ίδιες περίπου συνθήκες αναμένονται και στη συμπρωτεύουσα. Συννεφιασμένη θα είναι η Πέμπτη με πιθανότητα βροχής προς το βράδυ. Η θερμοκρασία θα φτάσει επίσης περίπου στους 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί εντάσεως περίπου 5 μποφόρ.

                Τι προτείνουμε;

Επειδή εμάς εδώ πάνω εκ των πραγμάτων πάντα ο καιρός είναι ένα «κλικ» πιο δροσερός, εσάς καρντασίνες μου, σας προτείνω να φορέσετε ένα κάπρι παντελόνι. Συνδυάστε το με ένα μακρύ τοπ και μπαλαρίνες και για την… «προίκα» σας θα μου άρεσε να χρησιμοποιήσετε μία τσάντα με κάποια ιδιαίτερη στάμπα. Για να ολοκληρώσετε το στυλ, μην ξεχάσετε ένα όμορφο κολιέ και σκουλαρίκια για να στολίσετε τα αυτάκια σας.

               Thessaloniki 28-5-2015

28-5-2015 wavy hair      Α, και θα μου άρεσε πάάάρα πολύ να χτενίσετε τα μαλλιά σας είτε κάνοντας χαλαρές μπούκλες με τη μασιά είτε να κάνετε τα αγαπημένα για την εποχή beach waves – για το οποίο hairstyle, φυσικά, σας έχουμε δώσει τη λύση για να το καταφέρετε άψογα!

Μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το στυλ κι όχι αυτό εσάς! Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μη διστάσετε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr & www.freemeteo.com

You may also like