Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου

Τελευταία μέρα του Φεβρουαρίου αύριο και, παρά τις παραφωνίες των προηγούμενων ημερών, φαίνεται πως θα μας αποχαιρετίσει με λίγο φιλικότερες διαθέσεις! Αν κι αύριο είναι Τσικνοπέμπτη, οι υποχρεώσεις μας μπορεί να μη μας επιτρέπουν να μασκαρευτούμε, όμως μπορούμε να κάνουμε εντυπωσιακές εμφανίσεις με στυλ! Ας τα πάρουμε από την αρχή:

               Τι καιρό να περιμένουμε;

               Αίθριος ως επί το πλείστον αναμένεται ο καιρός γι’ αύριο με μόνες εξαιρέσεις στα ανατολικά και νότια της χώρας, όπου θα παρατηρηθούν πρόσκαιρες νεφώσεις που θα εξελιχθούν σε ασθενείς βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία σημειώνει ήδη σταδιακή άνοδο και γι’ αύριο θα κυμανθεί κατά μέσο όρο μεταξύ 6°C και 12°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση μεταξύ 3 και 5 μποφόρ (έως 8 στο Αιγαίο) που στη διάρκεια της ημέρας θα στραφούν σε ανέμους δυτικής διεύθυνσης και σταδιακά θα εξασθενήσουν.

               Τι προτείνουμε;

               Ένα flared παντελόνι είναι μία κομψή επιλογή για την πολυάσχολη μέρα μας, ειδικά αν έρχεται από τη συλλογή του Tommy Hilfiger
και συνδυάζεται με μία στενή πλεκτή μπλούζα με κουμπιά στα μανίκια, όπως αυτό το κομμάτι της ανοιξιάτικης συλλογής τωνZara!

              Από τον Tommy Hilfiger έρχεται κι η πρόταση για γόβες με block τακούνι, ενώ έτοιμάζουμε την Tommy Hilfiger τσάντα χειρός μας για αύριο…

               Η Swarovski μας “κακομαθαίνει” με τα κομμάτια της νέας της συλλογής και γι’αυτό μας κλέβει την καρδιά αυτή τη βδομάδα (και της φοράει και… φιόγκο!)


Swarovski

               … κι επειδή θα χαρούμε και ήλιο, ας βάλουμε μέσα και τα αγαπημένα μας Ray-Ban από τη Luxottica!


Ray-Ban sunglasses

               Μία μπαντάνα μπορεί να είναι μία ιδιαίτερη εναλλακτική για το λαιμό αντί για κολιέ!


Tommy Hilfiger bandana

               Καθώς, όμως, ακόμη πρέπει να προσέχουμε να μην κρυώσουμε, προτιμούμε ένα φουσκωτό jacket με κουκούλα και στα Zara μπορούμε να διαλέξουμε το ιδανικό για μας!


Zara jacket

               Τέλος, για τα μαλλιά μας κι εφόσον το μήκος τους μας το επιτρέπει, “τυλίγουμε” τα πλαϊνά τμήματα σχηματίζοντας στεφάνι γύρω από το κεφάλι και τα ασφαλίζουμε με ένα λεπτό λαστιχάκι.

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like