Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 3 Αυγούστου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Και καλό μήνα, έστω και με  μία μέρα καθυστέρηση! Πώς μου είστε; Αύγουστος έφτασε και φυσικά, το καλοκαίρι ακόμη καλά κρατεί (*yayyy!*). Ακόμη λοιπόν κι αν δεν φύγατε για τις διακοπές σας και είστε στις πόλεις για τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, μην ανησυχείτε. Είμαι εδώ για looks ιδανικά τόσο για αυτές, όσο και για τις βόλτες σας! Οπότε, ας δούμε τι συνθήκες θα επικρατήσουν αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην πρωτεύουσα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 27°C και 34°C, ενώ ανάσες δροσιάς θα προσφέρουν τα βοριαδάκια εντάσεως περίπου 5 μποφόρ που θα φυσούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τι προτείνουμε;

Επιλέξτε μία μακριά φούστα με σκίσιμο στο πλάι και (γιατί όχι;) λεπτομέρειες με δαντέλα. Ένα top off shoulder με έντονο τύπωμα (όπως το καρό, το οποίο αναμένεται να κάνει θραύση και την επερχόμενη σαιζόν!) θα ταιριάξει κομψά με τη φούστα, ενώ αναμένονται να ξεχωρίσουν και τα flats σανδάλια – παντόφλες. Μία τσάντα ώμου με ένα κέντημα για statement χαρακτήρα στο look είναι μία εξαιρετική προσθήκη στο look, ενώ ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια με γεωμετρικό στολισμό κι ένα αλυσιδωτό choker θα δώσουν τη λάμψη που θέλετε και ταιριάζει στην εμφάνισή σας. Αν έχετε κανονίσει για μανικιούρ (και πεντκιούρ), δοκιμάστε την απόχρωση του βατόμουρου, ζεστή και καλοκαιρινή!

Για τη Θεσσαλονίκη:

Αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με αισθητά ανεβασμένη τη θερμοκρασία που θα κυμανθεί μεταξύ 26°C και 37°C. Κατά τις πρωινές ώρες οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς (έντασης περίπου 2 μποφόρ), ενώ προς το μεσημέρι η διεύθυνσή τους θα μεταβληθεί νοτιοδυτικοί εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Βάλτε μία ιδέα από 60’s στην εμφάνισή σας με ένα mini φόρεμα και ιδανικά σε έντονο χρώμα (το κίτρινο είναι μία καλή επιλογή) και συνδυάστε το με τις αγαπημένες σας πλατφόρμες. Μία γεωμετρική tote τσάντα θα ταιριάξει τέλεια με την ατμόσφαιρα του look, ενώ αν το φόρεμα έχει λαιμόκοψη, τίποτα δε σας εμποδίζει να φορέσετε ένα μακρύ κολιέ με charms ή πέτρες σε έντονο χρώμα, όπως το κόκκινο. Από κοσμήματα προσθέστε ένα ζευγάρι ear crawlers κι ένα φαρδύ βραχιόλι κι είστε έτοιμες! Αν κι εσείς ετοιμάζεστε για ραντεβού περιποίησης άκρων, θα σας συνιστούσα να δοκιμάσετε το κόκκινο του χυμώδους καρπουζιού – μάλιστα η Essie έχει αυτό ακριβώς το χρώμα, ονόματι… Watermelon!

Τέλος, για τα μαλλιά σας, δοκιμάστε να “παντρέψτε” την πλεξούδα και τον κότσο κάπως… διαφορετικά, ξεκινώντας την πλεξούδα από τη βάση του κεφαλιού σας!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like