Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 3 Μαρτίου

what to wear today - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Καλό μήνα, έστω και με μία μικρή καθυστέρηση! Τσικνοπέμπτη αύριο κι όλο και κάτι θα κανονίσατε! Επειδή, όμως, δεν είμαστε κι όλες fans του μασκαρέματος (όπως η γράφουσα, καλή ώρα!), ας δούμε με λεπτομέρειες τι καιρό θα κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να αποφασίσουμε το «ανθρώπινο» look μας!

Για την Αθήνα:

                Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Αθήνα με ελάχιστες κατά διαστήματα νεφώσεις, χωρίς να προκαλούν λόγους… ανησυχίας! Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου περίπου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί εντάσεως 3-4 μποφόρ περίπου.

Τι προτείνουμε;

                Επιλέξτε ένα τζιν παντελόνι (υφασμάτινο ή jeans, δε μας πειράζει!) και συνδυάστε το με ένα πουκάμισο με έντονες ρίγες. Φορέστε τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα ankle booties σας και μία κάπα σε ουδέτερο (κατά προτίμηση) χρώμα. Από κοσμήματα επιλέξτε ένα stretch βραχιόλι σχετικά φαρδύ (θα δείχνει τέλεια αν τυχόν «μαζέψετε» και τα μανίκια του πουκαμίσου προς τα πάνω), σκουλαρίκια «κρίκους» και τέλος ένα δαχτυλίδι με έντονο σχέδιο. Για τα προσωπικά σας αντικείμενα αρκεί μία μεσαίου μεγέθους tote bag.

             Athens 3-3-2016

                Για τη Θεσσαλονίκη:

Με λιακάδα θα ξεκινήσει η μέρα στη Θεσσαλονίκη, ενώ στη διάρκεια της ημέρας θα σημειωθούν νεφώσεις με μία πιθανότητα ασθενούς βροχής το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου περίπου κι οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί – δυτικοί εντάσεως περίπου 2-3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Φορέστε τα αγαπημένα σας skinny jeans με ένα T-shirt με κάποιο σλόγκαν ή κάποια στάμπα κι ένα boyfriend σακάκι. Συμπληρώστε με ένα ζευγάρι γόβες κι ένα σχετικά λεπτό παλτό κι είστε σχεδόν έτοιμες! Από κοσμήματα φορέστε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια chandelier κι ένα σετ βραχιολιού και δαχτυλιδιού που ενώνονται με αλυσίδα. Τέλος επιλέξτε μία clutch bag για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Σημείωση: εφόσον φορέστε γόβες, μπορείτε αντί για skinny παντελόνι να φορέσετε jeans επίσης boyfriend, όπως το σακάκι.

              Thessaloniki 3-3-2016

Τέλος για το hairstyling σας δοκιμάστε αυτόν τον κότσο, αφού πρώτα κάνετε τα μαλλιά σας ανάλαφρες μπούκλες με τη μασιά.

Curly bun

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr & www.freemeteo.com

You may also like