Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 3 Οκτωβρίου

Κατέφθασε κι ο Οκτώβρης και, κατά πώς μας προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι, από αύριο θα νιώσουμε το φθινόπωρο στο πετσί μας! Δε θα με ενοχλούσε, βέβαια, η πιθανότητα να διαψευστούν, αλλά των φρονίμων τα κορίτσια… πριν βραχούν σκέφτονται ενδελεχώς “Τι φοράμε αύριο;”! Ας τα πάρουμε με τη σειρά…

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Νεφώσεις θα παρατηρηθούν στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, με τοπικές βροχές στα δυτικά της ηπειρωτικής και στο ανατολικό Αιγαίο, ενώ στα βόρεια δυτικά αναμένονται και σποραδικές καταιγίδες. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 18°C και 27°C κι οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι με ένταση από 4 έως κι 6 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Αναμένεται να είναι από τα trends που θα διεκδικήσουν μία ιδιαίτερη θέση στη γκαρνταρόμπα μας. Η φόρμα boiler είναι ένα κομμάτι που, αν και δεν του φαίνεται εξαρχής, μπορεί να στηρίξει looks για κάθε περίσταση! Εμείς ξεχωρίσαμε αυτό των Massimo Dutti….

Massimo Dutti

               … για να δημιουργήσουμε ένα street style με ένα ζευγάρι Oxfords του Tsakiris Mallas – τα οποία Oxfords είναι εξαιρετική επιλογή παπουτσιών όταν ο καιρός δεν επιτρέπει πέδιλα και peep toes, αλλά και δεν μας πιέζει να στραφούμε άμεσα στις μπότες και τα μποτάκια μας!

Tsakiris Mallas

               Από τον Tsakiris Mallas επιλέγουμε και μία μεσαίου μεγέθους τσάντα ώμου της Love Moschino που έρχεται σετ με ένα όμορφο μαντήλι – το οποίο θα δείτε πώς μπορούμε και να εκμεταλλευτούμε αν χρειαστεί μέσα στη μέρα!

Moschino

               Φυσικά καλού κακού στην τσάντα μας προσθέτουμε και τα αγαπημένα μας Marc Jacobs γυαλιά ηλίου που μας φέρνει στην Ελλάδα η Luxottica!

Marc Jacobs

               Στα Massimo Dutti μπορούμε, όμως, να βρούμε και κοσμήματα που ταιριάζουν στις προτιμήσεις και το στυλ μας, όπως ένα layered κολιέ, ένα ζευγάρι χρυσοί κρίκοι για τα αυτιά κι ένα set βραχιολιών με βασικά υλικά το χρυσό και το Μάτι της Τίγρης – όχι, ο Rocky Balboa δεν έχει καμία σχέση με την επιλογή μας!

               Τέλος, τα μαλλιά μας μπορεί να στολίσει το μαντηλάκι της τσάντας, αν αποφασίσουμε να κάνουμε μία μικρή αλλαγή στην εμφάνισή μας για τη βόλτα μετά τη δουλειά. Απλά πιάνουμε ένα τμήμα τους σε μία αλογοουρά την οποία θα δέσουμε με το μαντήλι για λίγο ακόμη χρώμα στην εμφάνισή μας!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like