Το Senios επανασυστήνεται με νέο concept

Με νέο concept και διάθεση… α λα παλαιά, ο Senios υποδέχθηκε πριν λίγες μέρες τους φίλους του προσφέροντας ξεχωριστές στιγμές αφιερωμένες στο γνήσιο αθηναϊκό ευ ζην. Πριν από λίγες μέρες, το new age καφενείο – μεζεδοπωλείο άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στον πεζόδρομο της Καλαμιώτου, κοντά στην πλατεία Αγίας Ειρήνης και παρουσίασε το νέο του πρόσωπο στους λάτρεις της καλής ζωής.

Στην κουζίνα του ο chef Δημοσθένης Μπαλόπουλος δημιουργεί γεύσεις με βασικό συστατικό την παράδοση σε συνδυασμό με στοιχεία της νέας ελληνικής γαστρονομίας. Το μενού του είναι αφιερωμένο σε αυθεντικούς ελληνικούς μεζέδες όπως τα μαυρομάτικα σπιανάδα, οι πατατοκροκέτες γεμιστές με σπετζοφάι και το γιαουρτλού με σουβλιστά κεφτεδάκια αρνιού. Για την συνοδεία των παραπάνω, ο σεφ έχει προβλέψεικαι τις απαραίτητες αλοιφές από μελιτζανοσαλάτα, τυροκαυτερή μέχρι και το κλασικό τζατζίκι  να προσφέρονται σε έναν δελεαστικό δίσκο.

Oι λάτρεις των ελληνικών αποσταγμάτων θα ανακαλύψουν επίσης μια μεγάλη ποικιλία σε ετικέτες τσίπουρου, ούζου και κρασιού που θα συνοδεύσουν ιδανικά τις προτάσεις του φαγητού, ενώ το φινάλε γράφεται με σπιτικά γλυκίσματα όπως οι μελωμένοι ζεστοί λουκουμάδες με παγωτό και το σοκολατένιο μωσαϊκό.

Την ίδια στιγμή στο “καφεκοπτείο” του ψήνονται καθημερινά αρωματικά χαρμάνια καφέ και αποτελούν την ιδανική πρόταση για τις πρωινές και απογευματινές συναντήσεις της παρέας ενώ δεν λείπει και μια λίστα με signature cocktails όπως το “Moulari” με βάση το παλαιωμένο τσίπουρο.

Το αγαπημένο στέκι των Αθηναίων υποδέχεται και πάλι τους επισκέπτες του με φρέσκια διάθεση, καινούργιες γεύσεις με μνήμες από μαμαδίστικη κουζίνα και επιλογές ελληνικών ποτών χαρίζοντας ξεχωριστές στιγμές σε όλη την παρέα.

Tηλ. κρατήσεων: 210 3318778

Διεύθυνση:Καλαμιώτου 15, 105 60, Αθήνα

Ωράριο: Κυρ. – Πεμ. 10:00 – 02:00, Παρ. &Σάβ. 10:00 – 04:00

You may also like