Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου

wjat to wear today bannerΚαλημέρα, καλημέρα στα κορίτσια τα όμορφα του The K-Magazine! Μπήκαμε και στο Σεπτέμβρη κι ημερολογιακά θεωρείται πως το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του… αμ δε! Οι θερμοκρασίες που επικρατούν είναι άκρως καλοκαιρινές και κάπως έτσι πρέπει να προσαρμόσουμε και τα αυριανά μας outfits! Ας δούμε τι καιρό θα κάνει, λοιπόν, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να καταφέρουμε άλλη μία chic εμφάνιση.

Για την Αθήνα:

Αίθριος και με υψηλές θερμοκρασίες προβλέπεται ο καιρός στην Αθήνα, οι οποίες θα κυμανθούν από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου περίπου. Παράλληλα το πρωί θα πνέουν βοριαδάκια εντάσεως περίπου 2 μποφόρ, τα οποία θα μεταβληθούν σε νοτιοδυτικούς ανέμους εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Παντελονάκι μεν, κοντό δε θα μου άρεσε για εσάς, κορίτσια των Αθηνών. Επιλέξτε μία βερμούδα/shorts σε ουδέτερο χρώμα κι αυτό για να παίξετε με κάποιο χρώμα της επιλογής σας, όπως αυτό το όμορφο μπλε που σας παρουσιάζω παρακάτω. Στα ποδαράκια σας φορέστε peep toe γόβες που να ταιριάζουν με το χρώμα που θα διαλέξετε, καθώς και μία αντίστοιχη clutch bag. Τέλος ολοκληρώστε το look σας με ένα κολιέ τύπου μενταγιόν, σκουλαρίκια – «καρφάκια» κι ένα statement δαχτυλίδι.

Athens 3-9-2015

                Για τη Θεσσαλονίκη:

Αν και το πρωί θα παρατηρηθούν συνθήκες με περιορισμένη ορατότητα κι υγρασία σε ποσοστό περίπου 90% (ως, Παναγιά μου, το γονατάκι μου!), αίθριος καιρός προβλέπεται και για τη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία κατά τις πρωινές ώρες θα είναι περίπου στους 21 βαθμούς Κελσίου ενώ το ανώτατό της αναμένεται στους 33 βαθμούς Κελσίου περίπου. Οι άνεμοι το πρωί θα είναι βορειοδυτικοί εντάσεως περίπου 2 μποφόρ, οι οποίοι στη διάρκεια της ημέρας θα μεταβληθούν σε νοτιοδυτικούς ανέμους ιδίας εντάσεως.

Τι προτείνουμε;

Καρντασίνες, τολμήστε έναν συνδυασμό με δαντέλα και τζιν. Όχι, όμως, το συνδυασμό που ήταν ένα φεγγάρι στη μόδα, αλλά «παίξτε» με ένα δαντελωτό top με μία denim pencil φούστα. Αν μάλιστα καταφέρετε να παίξετε με αποχρώσεις του μωβ και του λευκού όπως προτείνω παρακάτω, ακόμα καλύτερα! Επιλέξτε ένα ζευγάρι σατέν peep toe αν θέλετε πιο βραδινό το outfit και κρατήστε για την «προίκα» σας μία tote bag μετρίου μεγέθους – είναι το μέγεθος «ταιριάζω με όλα»! Τέλος παίξτε με αξεσουάρ που να ταιριάζουν στις αποχρώσεις που θα διαλέξετε.

Thessaloniki 3-9-2015

Sleek Ponytail Τέλος για χτένισμα επιλέξτε μία chic αλογοουρά έπειτα από ίσιωμα, εφόσον το επιτρέπει ο τύπος των μαλλιών σας.

 

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr  & www.freemeteo.com

               

 

You may also like