Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 30 Ιανουαρίου

Πάει σχεδόν κι ο Γενάρης… Δεν ξέρω για σας, αλλά προσωπικά νιώθω πως κύλησε σα νεράκι! Και μπορεί σε λίγο να λέμε “ο Φλεβάρης σαν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει”, όμως καλό είναι να προσέχουμε για λίγο καιρό ακόμη. Αυτό τι σημαίνει; Φυσικά να ντυνόμαστε μεν ζεστά, αλλά και με το μοναδικό μας στυλ! Ας τα πάρουμε με τη σειρά, λοιπόν…

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Με νεφώσεις θα ξυπνήσουμε την Πέμπτη και βροχές κυρίως στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την Κρήτη και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Ωστόσο αναμένεται γρήγορη βελτίωση παρά τη μικρή πτώση της θερμοκρασίας με το μέσο όρο να κυμαίνεται μεταξύ 6°C και 14°C. Οι δε άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές και στη συνέχεια βορειοδυτικές διευθύνσεις εντάσεως από 4 έως 6 μποφόρ και θα εξασθενήσουν βαθμιαία.

               Τι προτείνουμε;

               Τι πιο κομψό και πρακτικό από ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή; Είναι κατάλληλο για το γραφείο, ενώ φυσικά και μπορούμε να το χαρούμε για μία βόλτα μετά τη δουλειά! Ειδικά αν είναι από τη συλλογή των Marks & Spencer και συνδυαστεί με την απαλότητα του cashmere όπως μόνο η Falconeri ξέρει να μας παρουσιάζει! Κι αν και γενικότερα τα chunky sneakers δε μπορώ να πω πως τα συμπάθησα ιδιαίτερα αυτές τις τελευταίες σαιζόν, αυτά τα platform type της συλλογής των Envie Shoes τα βρίσκω εξαιρετικά και μπορούν να δώσουν μία chic casual νότα στην εμφάνισή μας!

               Ναι, σωστά διαβάσατε. Ο στόχος μας αυτή την εβδομάδα είναι το chic casual και με τα κοσμήματα της Swarovski θα εντείνουμε λίγο το chic κομμάτι! Αρκεί ένα σετ μικρών κρεμαστών σκουλαρικιών, ένα λεπτό μενταγιόν που ταιριάζει πάντα σε κάθε περίσταση και φυσικά ένα από τα λαμπερά ρολόγια του brand!

               Φυσικά δε διστάζουμε να προσθέσουμε λίγο ακόμη χρώμα στην εμφάνισή μας και με μία μπορντό τσάντα από τη συλλογή της Doca όχι μόνο θα έχουμε ετοιμοπόλεμα όλα όσα θα χρειαστούμε μέσα στη μέρα μας, αλλά θα δώσουμε κι ένταση στο look μας!

                              Το peacoat παλτό είναι ένα κομμάτι που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε γκαρνταρόμπα. Αν ακόμη δεν έχετε αποκτήσει το δικό σας, σας θυμίζω πως εξακολουθούμε να διανύουμε περίοδο εκπτώσεων, όποτε… ψήνεστε για μία βόλτα στο Marks&Spencer;

               Τέλος, είτε τα μαλλιά μας είναι μακριά είτε είναι κοντά, όλες μας λατρεύουμε ένα sleek χτένισμα με τα μαλλιά να αποκτούν μία βελούδινη εικόνα! Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε κάποιο αξεσουάρ όπως μία λεπτή στέκα ή ένα λεπτό κοκκαλάκι, αλλά προσωπικά θα επέλεγα να τα αφήσετε ελεύθερα!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Hairstyle photo credits: Stylezco

You may also like