Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 30 Ιουλίου

Σχεδόν “φάγαμε” τον Ιούλιο και μάλιστα αυτός σκέφτεται να μας αποχαιρετίσει… ας πούμε δυναμικά! Ήδη η θερμοκρασία είναι αισθητά υψηλή και για όσους είμαστε αυτές τις μέρες στα αστικά κέντρα οι όποιες δουλειές μας θα αποτελέσουν πρόκληση! Δε χάνουμε όμως, το χαμόγελό μας και το μεταφέρουμε… και στο στυλ μας!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Ηλιόλουστη και όπως ακούμε εδώ και πολλές μέρες (κι ήδη το αισθανόμαστε) ΠΟΛΥ ζεστή θα ξημερώσει η αυριανή μέρα, καθώς η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 25°C έως και 38°C, με τις τιμές να είναι ένας μέσος όρος της επικράτειας. Ελάχιστη παρηγοριά τα βοριαδάκια που θα πνέουν με ένταση από 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Η wrap φούστα είναι από τα απόλυτα καλοκαιρινά κομμάτια που καλό θα είναι να μη λείπει από τη γκαρνταρόμπα μας. Ρούχο ευέλικτο που μπορεί να φορεθεί άνετα τόσο στο γραφείο όσο και για τη βόλτα μας για καφέ και ποτό. Εμείς επιλέγουμε από τα Marks&Spencer αυτήν τη γαλάζια φούστα με το έντονο floral στοιχείο… και τη συνδυάζουμε με τα πανέμορφα camisole tops των Intimissimi! Κι αυτή η nude απόχρωση θα είναι σούπερ τώρα που το δερματάκι μας έχει πάρει και χρώμα!

            

               Ποιος είπε πως καλοκαιρινά παπούτσια είναι μόνο τα σανδάλια; Οι εσπαντρίγιες προσφέρουν στυλ, άνεση και δροσιά 3 σε 1! Και το Ergon Mykonos αυτό το καλοκαίρι μας παρουσιάζει τις δημιουργίες του που εμπνέονται από την ελληνική παράδοση, όπως το μοντέλο Cyclades!

              

               Στα καταστήματα Καλογήρου βρίσκουμε όλο το χρόνο τα διασημότερα brands σε παπούτσια κι αξεσουάρ. Και η Tory Burch τσάντα ώμου σε θαλασσί χρώμα θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες μας για τα προσωπικά μας είδη αλλά… και για τη μοναδικότητα του στυλ μας!

              

               Όσο για κοσμήματα; Από μία επίσκεψη στη σελίδα της αγαπημένης μας Κατερίνας Καμίση και του 2K10 Creations στο Instagram ξεχωρίσαμε αυτό το πανέμορφο σετ κολιέ που προσφέρει ένα κομψό layer effect!

             

               Τα hair scrunchies επέστρεψαν στην μόδα και, αν και είμαι διστακτική, δε μπορώ να αρνηθώ πως τα scrunchies της Κατερίνας είναι πανέμορφα! Άραγε, θα ταιριάξουν στα κοντά μου μαλλιά;

             

               Και πώς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το αξεσουάρ που ταξίδεψε στο χρόνο πλήρως ανανεωμένο; Με έναν ψηλό κότσο που θα συγκρατήσουμε με το scrunchie αφήνοντας τα μακριά του τμήματα να πέφτουν ελεύθερα πίσω!

             

               Λόγω των ακραίων θερμοκρασιών που θα σημειωθούν αυτές τις μέρες, δεν ξεχνάμε να φοράμε το αντηλιακό μας, να ενυδατωνόμαστε επαρκώς και όπου είναι εφικτό να αποφεύγουμε την πολύωρη έκθεση στον ήλιο.

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Necklace set & hair scrunshies photo credits: @katerina_kamisi / Instragram

               Hairstyle photo credits: Town & Country Magazine

Photo credits: @belart84 (unsplash)

You may also like