Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 30 Μαΐου

Λίγο μας έμεινε να αποχαιρετίσουμε και το Μάιο για να μπούμε κι επίσημα πια σε καλοκαιρινό mood! Όχι πως δε βρισκόμαστε ήδη, αλλά τώρα φαίνεται πως αποφάσισε να μας βοηθήσει ο καιρός! Αλλά ας μην είμαστε βιαστικές… ας δούμε πώς θα ξημερώσει (και θα εξελιχθεί) η μέρα αύριο και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

            Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

            Με μοναδική παραφωνία μερικές σποραδικές βροχοπτώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά… good news, girls! Λιακάδα θα απολαύσουμε αύριο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 19°C και 29°C! Οι δε άνεμοι θα πνέουν μεν με ένταση 4 έως 5 μποφόρ από δυτικές διευθύνσεις, αλλά ένα αεράκι δε θα μας αποτρέψει!

            Τι προτείνουμε;

            Μία πλισέ midi φούστα είναι μία προσθήκη στη γκαρνταρόμπα μας που καλό είναι να φροντίσουμε! Να είναι καλά η Bershka που χάρη στη φετινή της συνεργασία με την Pantone μας έχει και προτάσεις σε καλοκαιρινές αποχρώσεις!

         

   Bershka pleated skirt

            Μία τέτοια φούστα συνδυάζεται υπέροχα με ένα λιτό μεν, θηλυκό δε camisole top των Intimissimi, ενώ καλού κακού έχουμε μαζί μας και μία λεπτή ζακετούλα από τη νέα συλλογή του Tezenis!

                  

            Ποια από εμάς δεν έχει έστω ένα ζευγάρι nude γοβάκια για την άνοιξη και το καλοκαίρι; Αν μάλιστα έχουν και snake effect όπως μας παρουσιάζει φέτος ο Tsakiris Mallas, ακόμη καλύτερα! Φυσικά στα καταστήματά του μπορούμε να εξοπλιστούμε και με μία κομψή τσάντα ώμου à la shopper!

            Από τη νέα συλλογή της Swarovski έρχονται οι εμπνεύσεις μας για λίγη λάμψη στην εμφάνισή μας. Άλλωστε το μπλε είναι ένα τόσο καλοκαιρινό χρώμα!

Swarovski

            Βεβαίως δεν ξεχνάμε να προσθέσουμε τα γυαλιά ηλίου μας στην τσάντα μας και τι πιο διαχρονικό από τα Aviators της RayBan;  *Thank you, Luxoticca!*

Ray-Ban

               Τέλος, δημιουργούμε κυματισμούς που θυμίζουν βουτιά στη θάλασσα και πιάνουμε τα μαλλιά μας σε μία χαλαρή αλογοουρά με τη βοήθεια ενός μαντηλιού – ιδανικά αν έχει και κάποιο μοτίβο, όπως λαχούρια!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like