Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 31 Μαΐου

Επίσημα αύριο αποχαιρετούμε το Μάιο, αλλά φαίνεται πως θέλει να μας παιδέψει. Τι είναι κι αυτό; Τη μια στιγμή χαρά Θεού κι από το πουθενά η βροχή – να δω τι θα δούμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη τις δύο εβδομάδες που θα “τρέχει” το Φεστιβάλ Βιβλίου στην Παραλία… πάλι θα μουλιάσουμε! Ας μην απογοητευόμαστε, όμως, καθώς ο καιρός μπορεί να ξεγελάσει και τον πιο έμπειρο μετεωρολόγο – σ’ αυτό δεν ελπίζουμε πάντα, άλλωστε;

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

Αν και γενικώς θα είναι αίθριος οι καιρός, αναμένονται νεφώσεις στα βόρεια και δυτικά οι οποίες κατά τόπους μπορούν να εξελιχθούν σε έντονες βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 18°C και 31°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μεταβλητοί εντάσεως 3 έως 5 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Το καρό pattern δεν είναι μόνο για το χειμώνα, ειδικά όταν αποτελείται από τόσο ζωντανά χρώματα! Μία midi καρό φούστα, σε συνδυασμό με ένα κοντομάνικο πουκάμισο φορεμένο μέσα από τη φούστα κι ένα ζευγάρι γοβάκια με τακουνάκι μεσαίου δημιουργούν συνδυαστικά ένα εξαιρετικό look για το γραφείο, τα meetings, τις εξωτερικές εργασίες αλλά και για το ραντεβού για ποτό ή φαγητό αμέσως μετά τη δουλειά.

 

Για τα προσωπικά μας είδη η τσάντα ώμου είναι η ιδανική επιλογή κι η DKNY το ξέρει καλά. Επομένως, μην παραλείψετε να κάνετε μία επίσκεψη σ’ ένα από τα καταστήματα Καλογήρου για να δείτε όλα τα σχέδια (και τα brands, ασφαλώς) και να διαλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει!

 

DKNY shoulder bag (Καλογήρου)

 

Τα κοσμήματα είναι η πινελιά που χρειαζόμαστε για να ολοκληρώσουμε την εμφάνισή μας. Το My Milky Way μας βοηθάει και γι’ αυτή τη βδομάδα μας οδηγεί… στ’ αστέρια!

 

MyMiklyway.gr

Τέλος, για τα μαλλιά μας, οι απαλοί κυματισμοί είναι το χτένισμα που θα δώσει μεγαλύτερη αίγλη σε αυτό το romantic chic look.

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like