Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 4 Ιουλίου

Πρώτη βδομάδα του Ιούλη κι ήδη το κύμα καύσωνα για το οποίο μας προειδοποίησαν οι μετεωρολόγοι κάνει αισθητή την παρουσία του. Και μπορεί να μη μπορούμε όλες να αποδράσουμε σε μία κοντινή παραλία προς αναζήτηση δροσιάς, όμως αυτό δε σημαίνει πως δε μπορούμε να διαμορφώσουμε την εμφάνισή μας έτσι ώστε και να διατηρηθούμε δροσερές στο μέγιστο δυνατό βαθμό, αλλά και να εντυπωσιάσουμε! Προτού συνεχίσω, όμως, βεβαιωθείτε πως δε σας λείπει και το απολύτως απαραίτητο αντηλιακό – η προστασία του δέρματος πρώτα απ’ όλα, αυτές τις μέρες!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, αύριο θα σημειώσει την κορύφωσή του το κύμα καύσωνα. Αυτό σημαίνει πως η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, φτάνοντας έως και τους 40°C ανά περιοχές. Αν κι ο καιρός θα είναι αίθριος στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, νεφώσεις αναμένονται να σημειωθούν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, οι οποίες θα εξελιχθούν σε ασθενείς βροχοπτώσεις. Οι δε άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Με αυτή τη ζέστη σίγουρα θα θέλαμε να μπορούμε να κυκλοφορήσουμε… με το μαγιό – προσωπικά το έχω σκεφτεί πολλές φορές! – αλλά προφανώς είναι κάπως δύσκολο κάτι τέτοιο στη δουλειά, για παράδειγμα! Οπότε το next best thing είναι ένα αέρινο λινό φόρεμα που θα επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει. Και βέβαια το θέλουμε με ένα θηλυκό print όπως μας παρουσιάζουν και τα Marks & Spencer!

Marks & Spencer

               Τα flat σανδάλια είναι πρακτικά, οπωσδήποτε δροσερά και βεβαίως… στυλάτα! Ειδικά όταν αυτά ανήκουν στην καλοκαιρινή συλλογή των TOD’S! Από τα TOD’S έρχονται κι οι προτάσεις μας για μία πρακτική τσάντα χειρός αλλά και γυαλιά ηλίου, απολύτως απαραίτητα για να προστατεύσουμε τα πολύτιμα μάτια μας!

               Τα αστέρια δεν εμφανίζονται μόνο τη νύχτα στον ουρανό… το My Milky Way μας τα φέρνει πιο κοντά για λάμψη… όλη τη μέρα! Εμείς τα φοράμε στο λαιμό, μαζί με ένα λεπτεπίλεπτο ζευγάρι σκουλαρίκια drops!

My Milky Way

               Σε περίπτωση που (φευ!) χρειαστεί να είστε στο δρόμο αρκετές ώρες, εξοπλιστείτε με ένα κομψό καπέλο ηλίου από Marks & Spencer! Όχι μόνο θα είστε προστατευμένες από την ηλιακή ακτινοβολία, αλλά θα δώσετε κι έναν αέρα στο look απόλυτα καλοκαιρινό!

Marks & Spencer

               Τέλος, για τα μαλλιά, προτιμούμε έναν κότσο χαμηλά στο σβέρκο, ο οποίος θα εμπλουτιστεί με ένα λεπτό μαντήλι για ένα χτένισμα με χαρακτήρα μοναδικό… όπως κάθε μία από εμάς, άλλωστε!

               Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like