Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 4 Οκτωβρίου

Λίγο πριν φύγει ο Σεπτέμβρης έδειξε σε ένα μεγάλο τμήμα της χώρας ένα άγριο πρόσωπο, όμως οι πρώτες μέρες του Οκτώβρη φαίνονται πιο καλόβουλες. Στην ουσία είμαστε πλέον αισθητά στο φθινόπωρο, οπότε ας δούμε τι λένε οι μετεωρολόγοι και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

Νεφώσεις θα σημειωθούν σε όλη την επικράτεια, ενώ δεν αποκλείονται σποραδικές βροχοπτώσεις στα ανατολικά της χώρας. Στον υδράργυρο θα παρατηρήσουμε μία μικρή άνοδο, με το μέσο όρο θερμοκρασίας να κυμαίνεται μεταξύ 17°C και 26°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 3 έως 5 μποφόρ αρχικά από νότιες διευθύνσεις, οι οποίες ση διάρκεια της μέρας θα αλλάξουν σε βόρειες.

Τι προτείνουμε;

Η μικρή άνοδος της θερμοκρασίας λειτουργεί ενθαρρυντικά, οπότε μη διστάσετε να χαρείτε το mini φόρεμά σας, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με ένα ζευγάρι άνετα sneakers…

 

… ή να έχετε μαζί σας κι ένα ζευγάρι γόβες, σε περίπτωση που προκύψει έκτακτο meeting στη δουλειά ή (why not?) μία ενδιαφέρουσα έξοδος αμέσως μετά τη δουλειά. Φέτος οι γόβες έχουν το χαρακτηριστικό πως “αγκαλιάζουν” ένα μεγάλο τμήμα του κουντεπιέ του ποδιού, κάνοντας το look elegant και trendy ταυτόχρονα. Παρεμπιπτόντως, οι ογκώδεις shoulder bags είναι η απάντησή σε όλα μας τα προβλήματα… ακόμη και στο να κουβαλάμε ένα extra ζευγάρι παπούτσια – για παν ενδεχόμενο!

 

Όμως δε μπορούμε να εμπιστευθούμε τον καιρό πως θα μείνει… πιστός στις αρχικές δηλώσεις του, οπότε καλού κακού έχετε μαζί σας και την αγαπημένη σας μακριά καμπαρντίνα – το μήκος της θα κάνει υπέροχη αντίθεση με εκείνο του φορέματος!

 

Burberry long trench coat

Προσθέτουμε μερικές διακριτικές αλλά και girlie νότες στο look με τη βοήθεια της Pandora

 

… πιάνουμε το πάνω τμήμα των μαλλιών μας σε ένα γρήγορο και στυλάτο half updo…

… κι έτοιμες!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like