Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 5 Νοεμβρίου

wjat to wear today bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια όμορφα του The K-Magazine! Μπήκαμε και στο Νοέμβριο και το κρύο έχει αρχίσει πια να γίνεται αισθητό. Αυτό, όμως, δε σημαίνει πως δε μπορούμε να κυκλοφορήσουμε με στυλ αύριο! Ας δούμε τον καιρό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και… πράττουμε αναλόγως!

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Αθήνα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Με βάση τα αγαπημένα σας jeans, επιλέξτε μία μπλούζα με μανίκια «νυχτερίδα» – είτε μάλλινη είτε άλλο υλικό και συνδυάστε τα με τις ψηλές σας μπότες κι ένα μακρύ παλτό. Αν η μπλούζα είναι μακριά (φτάνει, δηλαδή, και κάτω από τους γοφούς) μπορείτε άνετα να φορέσετε και μία φαρδιά ζώνη. Σε περίπτωση που η μπλούζα σας δεν έχει ζιβάγκο, ένα φουλάρι ολοκληρώνει όμορφα το στυλ σας.

Athens 5-11-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:

`               Παρόμοιες συνθήκες αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη, αν και με λίγο πιο χαμηλές θερμοκρασίες – βορράς, γαρ! – οι οποίες αναμένεται να κυμανθούν από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Παράλληλα θα πνέουν άνεμοι νοτιοανατολικοί, οι οποίοι στη διάρκεια της μέρας θα μεταβληθούν σε νοτιοδυτικούς εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τα jeans δεν είναι απαραίτητο να είναι αυστηρά μπλε, αλλά και το γκρι είναι μία πολύ στυλάτη επιλογή. Και μαζί με ένα απλό μακρυμάνικο Tee μπορεί να γίνει η βάση για ένα πολύ κομψό και παράλληλα άνετο outfit. Συνδυάστε τα απλά με μία μακριά ζακέτα με χρώμα, τις μπότες σας και το αγαπημένο σας μακρύ παλτό. Ολοκληρώστε μ’ ένα σετ stud σκουλαρίκια κι ένα φουλαράκι αν θέλετε να ντύσετε και το λαιμό σας

Thessaloniki 5-11-2015

Όσο για τα μαλλιά σας; Πιάστε τα σε μία ατημέλητη αλογοουρά – εφόσον το επιτρέπει το μήκος των μαλλιών σας – κι είστε έτοιμες!

Messy Ponytail

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr & www.freemeteo.com

You may also like