Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 5 Οκτωβρίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Ήρθε πλέον κι ο Οκτώβρης και (τι καλός που είναι!) δε μας έχει λιώσει με βροχές και ψύχρα! Μπορεί ο καιρός να μην είναι πια για αέρινα φορέματα, αλλά ευτυχώς δε μας υποχρεώνει να ντυνόμαστε και σαν το κρεμμύδι!

Ας δούμε, λοιπόν, τι καιρό θα κάνει αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας ώστε να περάσουμε τη μέρα μας με στυλ!

Για την Αθήνα:

Μετά από μερικές μέρες με νεφώσεις, ο καιρός αποφασίζει να δείξει αύριο ένα ηλιόλουστο πρόσωπο στην πρωτεύουσα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 20°C και 26°C. Οι δε άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, καθώς η διεύθυνσή τους θα αλλάξει μέσα στη μέρα από βόρεια σε νότια και θα είναι ασθενείς εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τα φαρδιά φορέματα – tunic ίσως φαίνοται κάπως άχαρα όταν τα βλέπει κανείς μεμονωμένα. Όπως με όλα τα ρούχα, όμως, θέλει κι αυτό ένα δύο κολπάκια για να αναδείξει τη μοναδικότητά του. Εδώ το μυστικό είναι στα παπούτσια, μια που ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες θα το κάνει πολύ πιο θηλυκό απ’ όσο νομίζαμε – ειδικά αν τα παπούτσια έχουν και κάποιο ιδιαίτερο pattern, όπως το polka dot που προτείνει η Balenciaga, ενώ μία satchel τσάντα σε έντονο χρώμα είναι ιδανική για τα προσωπικά σας είδη. Ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με λεπτή αλυσίδα κι ένα φαρδύ βραχιόλι – χειροπέδες θα δώσουν τη λάμψη που χρειάζεται το set, και φυσικά μη διστάσετε να παίξετε με το χρώμα μέσω του μακιγιάζ σας και του μανικιούρ σας – επιβάλλεται, θα έλεγα, αν το φόρεμα έχει ουδέτερο χρώμα!

 

 

Για τη Θεσσαλονίκη:

Λιακάδα μπορούμε να περιμένουμε αύριο και στη Θεσσαλονίκη και με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται μεταξύ 18°C και 25°C. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι κατά τις πρωινές ώρες και θα αλλάξουν διεύθυνση (νοτιοδυτική) και θα είναι κι εδώ ασθενείς – εντάσεως περίπου 2 με 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τα shirt dresses… απλά τα λατρεύω, ειδικά για την ενδιάμεση περίοδο του φθινοπώρου που ακόμη οι θερμοκρασίες δεν είναι τέτοιες που να επιβάλλουν πανωφόρι! Κι αν συνδυαστούν μ’ένα ζευγάρι κομψές γόβες και μία σικάτη tote τσάντα…; Απλά wow! Συμπληρώστε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με κρίκους κι ένα statement δαχτυλίδι κι είστε σχεδόν έτοιμες… αρκεί μετά ένα μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις σε συνδυασμό με ένα κραγιόν κι ένα μανικιούρ σε λίγο πιο έντονο χρώμα!

Η Pull & Bear θέλει όποτε επισκέπτεστε τα καταστήματά της να σας παρουσιάζει επιλογές και τάσεις σε όλους τους τομείς. Τώρα αυτό το κάνει και με τη νέα της σειρά καλλυντικών!

Ετοιμάζεστε για μανικιούρ; Αν ναι, σας έχω μιλήσει για τη νέα μου εμμονή που λέγεται “πειραγμένο γαλλικό”; Να σας δώσω μία ιδέα, καθώς η ομάδα του OasiSpa στη Θεσσαλονίκη είναι πάντα ενημερωμένη για τις νέες τάσεις!

Τέλος, πιάστε τα μαλλιά σας σε μία sleek χαμηλή αλογοουρά, προσθέστε και μία λεπτή κορδέλα που είναι η νέα τάση στο hairstyle και θα εντυπωσιάσετε!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

 

You may also like