Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 6 Αυγούστου

Έφτασε κι ο Αύγουστος και το μυαλό μας είναι συνεχώς στη θάλασσα, τις βουτιές, την ηλιοθεραπεία, τις βόλτες στους καλοκαιρινούς προορισμούς όπου φανταζόμαστε τον εαυτό μας… Είμαστε όμως κι εμείς που είμαστε στα αστικά κέντρα και είτε έχουμε επιστρέψει από την άδειά μας είτε μετράμε τις μέρες για αυτήν! Οι προτάσεις μας, όμως, για αυτήν την εβδομάδα απευθύνονται όχι μόνο στα εργαζόμενα κορίτσια αλλά και σε όσα σκέφτονται τι να φορέσουν στην βόλτα τους στις διακοπές! Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά… θα δείτε πως θα ξετρελαθείτε!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός για άυριο με σποραδικές μόνο νεφώσεις (κι αυτές αραιές) κατά τις μεσημβρινές ώρες. Ωστόσο, στο Ιόνιο, τις Σποράδες και τα ανατολικά της Θράκης, οι νεφώσεις αναμένεται να εξελιχθούν σε βροχοπτώσεις. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθείν μεταξύ 21°C και 32°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι από 3 έως 6 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Κατ’ αρχήν θα ήθελα να τονίσω πόσο ένα δροσερό ντους μπορεί να κάνει ακόμη πιο ευχάριστη τη μέρα μας! Με τα σετ αφρόλουτρων και γαλακτωμάτων σώματος του Messinian Spa, η εμπειρία αποκτά κι επιπλέον πολυτέλεια! Και μάλιστα το σετ με ρόδι και μέλι θα κάνει το δέρμα να μοσχοβολάει και σε κάθε άγγιγμα θα θυμίζει βελούδο–δοκιμασμένο & εγγυημένο!

              

               Πάμε τώρα στη ντουλάπα μας κι αυτή τη βδομάδα θα παίξουμε με το λευκό. Καλοκαιρινό και ποτέ βαρετό ως χρώμα, το απολαμβάνουμε με τις culottesτου Massimo Dutti αλλά κι ένα T-Shirtμε ένα mottoή μία στάμπα που μας εμπνέει! Άλλωστε ποιος είπε πως τα T-shirts είναι μόνο για το jogging ή το cocooning;

              

               Κι αφού ο βασικός μας καμβάς είναι το λευκό, το μόνο εύκολο να παίξουμε με τα χρώματα χάρη στα πανέμορφα σανδάλια Anatolia του Sandalia Cyclades

               … αλλά και την ψάθινη τσάντα Iokaste του αγαπημένου TheHolyBag! Όχι, η ψάθινη τσάντα δεν ταιριάζει μόνο στην εξόρμηση στην παραλία, πλέον είναι statement κομμάτι κι αξίζει να μπείτε στο site της Αντωνίας να βρείτε αυτή που ταιριάζει στο στυλ σας.

               Με τα χρώματα όμως παίζουμε και με τη βοήθεια της Κατερίνας Καμίση και του 2K10 Creations! Η αρχική επιλογή ήταν ένα λεπτό κολιέ όμως μετά βρήκαμε αυτά τα συγκλονιστικά και πολύ εντυπωσιακά σκουλαρίκια!

               Όπως το δέρμα μας, έτσι και τα μάτια μας χρειάζονται προστασία από το φως του ήλιου. Ας το κάνουμε με στυλ χάρη στη νέα συλλογή Dior που μας φέρνει η Safilo!

           

               Φέτος αντιληφθήκαμε πως η μόδα μας ταξιδεύει στο χρόνο. Ας το κάνουμε και με το hair style μας δημιουργώντας ένα ανέμελο 70s’ χτένισμα. Δημιουργείστε απαλούς κυματισμούς στα μαλλιά με τη βοήθεια μίας φαρδιάς μασιάς ή ένα σίδερο ισιώματος και μετά χτενίστε τα για extraόγκο.

              

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Sandals’ photo credits: @sandaliacyclades / Instagram

               Jewelry photo credits: @katerina_kamisi / Instagram

               Hairstyle photo credits: Harper’s Bazaar

Photo credits: @averieclaire (unsplash)

You may also like