Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 6 Αυγούστου

what to wear today bannerΚαλημέρα, καλημέρα σε όλες τις αναγνώστριες του The K-Magazine! Τι μου κάνετε; Ελπίζω να απολαμβάνετε το καλοκαίρι σας στο έπακρο!

Οι ανεβασμένες θερμοκρασίες σχεδόν σε όλην την Ελλάδα καλά κρατούν. Αν, λοιπόν, είστε ακόμη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και δεν έχετε φύγει για τις διακοπές σας, ας δούμε τι μπορούμε να φορέσουμε για να εντυπωσιάσουμε….

Για την Αθήνα:

Ηλιόλουστος προβλέπεται ο καιρός για την Αθήνα, με μόνο κάποιες νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 27 και 34 βαθμών Κελσίου, ενώ θα πνέουν βοριάδες εντάσεως περίπου 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Δοκιμάστε να παίξετε με τις αποχρώσεις του χακί και του μπεζ. Ένα σορτσάκι σε ουδέτερο χρώμα σε συνδυασμό με ένα halter top κι ένα ζευγάρι πλατφόρμες θα δημιουργήσουν ένα casual yet chic look. Συμπληρώστε με εντυπωσιακά σκουλαρίκια και φαρδιά βραχιόλια – ακόμα καλύτερα αν έχουν και δερμάτινα τμήματα.

Athens 6-8-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:

Με συννεφιά θα ξεκινήσει η μέρα στη Θεσσαλονίκη, η οποία συννεφιά πιθανώς να οδηγήσει σε βροχή το βράδυ. Παρ’όλα αυτά, η θερμοκρασία θα είναι υψηλή, αγγίζοντας και τους 34 βαθμούς Κελσίου, καθώς επίσης θα πνέουν βόρειοι άνεμοι περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Επιλέξτε μία φαρδιά παντελόνα, μια που αυτές έχουν την τιμητική τους αυτή τη σαιζόν, μονόχρωμη ή με κάποιο print – προτιμώ το δεύτερο, πιο ανέμελο και καλοκαιρινό! Συνδυάστε το με ένα απλό top ή κι ένα crop top που ανταποκρίνεται στα χρώματα της παντελόνας και στα ποδαράκια σας φορέστε άνετα σανδάλια. «Τολμήστε» να κρατήσετε μία τσάντα με κρόσσια κι από εκεί κι ύστερα παίξτε με τα κοσμήματα: μακριά σκουλαρίκια, κολιέ ψηλά στο λαιμό και βραχιόλια με πέτρες.

Thessaloniki 6-8-2015

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr  & www.freemeteo.com

(Υ.Γ. Αν έχετε κάποιον Σωτήρη ή Σωτηρία που γιορτάζει – προκαταβολικά να τους χαίρεστε!)

You may also like