Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 6 Ιουλίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Ελπίζω να περάσατε αλώβητα εκείνες τις μέρες του καύσωνα! Ευτυχώς οι θερμοκρασίες πλέον είναι πιο υποφερτές αυτήν την εβδομάδα. Οπότε ας δούμε τι συνθήκες θα επικρατήσουν αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Λιακάδα να αναμένετε στην πρωτεύουσα, φίλες μου, και θερμοκρασίες  που θα κυμανθούν μεταξύ 25°C και 32°C. Παράλληλα οι βοριάδες εντάσεως περίπου 5 μποφόρ θα προσφέρουν μία ανάσα δροσιάς.

Τι προτείνουμε;

Δώστε ρομαντική αύρα στο look σας με ένα φόρεμα με δαντέλα κι ένα ζευγάρι γόβες ή πέδιλα με διακοσμημένα straps, ενώ μία τσάντα tote με κρίκο είναι μία κομψή επιλογή για τα προσωπικά σας είδη. Από κοσμήματα επιλέξτε κρεμαστά σκουλαρίκια με πέρλες, ένα (σχετικά) φαρδύ βραχιόλι κι ένα statement δαχτυλίδι. Και καθώς τα μάτια μας είναι πολύτιμα, τα βάζουμε… πίσω από βιτρίνες! Όταν, μάλιστα είναι στρογγυλά και (γιατί όχι;) έχουν μία ιδιαίτερη διακόσμηση, ένας λόγος παραπάνω!

Η Bershka, μάλιστα, φέτος το καλοκαίρι τιμά τη δαντέλα και στη συλλογή της σίγουρα μπορείτε να βρείτε το κομμάτι που είναι… ΕΣΕΙΣ!

Για τη Θεσσαλονίκη:

Ηλιόλουστο πρόσωπο του καιρού θα έχουμε κα στη συμπρωτεύουσα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 21°C και 33°C. ΟΙ άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Οι ολόσωμες φόρμες είναι ένα κομμάτι που το καλοκαίρι κοσμεί όλο και περισσότερες γυναικείες γκαρνταρόμπες, καθώς είναι άνετες και στυλάτες! Επιλέξτε τη δική σας με κάποιο pattern και συνδυάστε τη με ψηλές εσπαντρίγιες ή πλατφόρμες. Μία τσάντα ώμου σε έντονο χρώμα θα ταιριάξει όμορφα με το look, ενώ ένα χαλαρό choker στο λαιμό κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια θα του δώσουν μία ξεχωριστή λάμψη! Εννοείται πως κι εσείς, καρντασίνες μου, πρέπει να φορέσετε τα γυαλιά ηλίου σας, με το “κόψιμο” της πεταλούδας στο σκελετό να είναι το φετινό trend που θα κλέψει την παράσταση!

Και μια που είπα για τσάντα σε έντονο χρώμα… μη μου πείτε πως ακόμη δεν είδατε τις εξαιρετικές προτάσεις της Massimo Dutti;

Τέλος, για τα μαλλιά σας, τα (πάντα επίκαιρα) beach waves είναι η απάντηση στον “προβληματισμό” σας! Είτε έχετε τα μαλλιά ελεύθερα, είτε πιασμένα σε αλογοουρά ή κότσο, οι ανέμελοι κυματισμοί τους είναι πάντα chic!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like