Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 7 Απριλίου

what to wear today - bannerΚαλημέρα, καλημέρα! Τι κάνουν τα όμορφα τα κορίτσια του The K-Magazine; Ελπίζω να σας βρίσκω με καλή διάθεση κι έτοιμες για όλα – με την καλή έννοια, πάντα!

Και μια που είπαμε για τον καιρό… αν και τις περασμένες μέρες μας συνήθισε σε όμορφες λιακάδες κι ανεβασμένες θερμοκρασίες (ένα σας λέω, δύο μέρες τώρα το πανωφόρι βόλτα το βγάζω για τον αέρα του!), αύριο λίγο θα μας τα χαλάσει! Ήδη από σήμερα μοιάζει να δείχνει άλλες διαθέσεις… Μην ανησυχείτε, όμως, εμείς θα είμαστε έτοιμες και πάλι για στυλάτες εμφανίσεις! Αλλά ας τα δούμε λεπτομερώς.

Για την Αθήνα:

Νεφώσεις αναμένονται στην πρωτεύουσα με μία μικρή πιθανότητα για ασθενή βροχόπτωση κατά τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία, βέβαια θα είναι ανεβασμένη κι αναμένεται να κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί εντάσεως περίπου 3 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Τα παντελόνια cigarette είναι από τα πιο ιδανικά για αυτήν την εποχή παντελόνια. Αν, μάλιστα, έχετε ένα τέτοιο σε χρώμα (ιδανική μία απόχρωση burgundy, μια που είναι και στη μόδα), χρησιμοποιήστε το ως βάση. Από επάνω φορέστε ένα top σε ουδέτερο χρώμα (nude ή λευκό, όπως εδώ) κι ένα ζακετάκι τύπου μπολερό ώστε να μην είναι γυμνά τα χέρια σας. Από παπούτσια θα μου άρεσε πολύ αν συνδυάζατε το look με ένα ζευγάρι γοβάκια mary-janes δημιουργώντας έτσι ένα street chic look κατάλληλο για όλη τη μέρα και τις υποχρεώσεις σας. Προτιμήστε statement κοσμήματα ενώ μία bucket bag, ένα από τα φετινά ανοιξιάτικα trends, είναι ό,τι πρέπει για τα προσωπικά σας είδη.

Athens 7-4-2016

                Για τη Θεσσαλονίκη:

Παρόμοιες συνθήκες αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται περίπου από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα έχουν ίδια διεύθυνση (ανατολικοί – νοτιοανατολικοί) εντάσεως περίπου 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Συνδυάστε ένα skinny τζιν με ένα πουκάμισο ή λεπτή μπλούζα τύπου τουνίκ. Φορέστε τα με ένα ζευγάρι biker boots και μία λεπτή καμπαρντίνα κι αυτόματα έχετε ένα όμορφο street casual style. Επιλέξτε σκουλαρίκια earcuffs κι αντί για βραχιόλι φορέστε το αγαπημένο σας φαρδύ ρολόι. Τέλος για τα προσωπικά σας είδη είναι ιδανική μία τσάντα crossbody.

Thessaloniki 7-4-2016

Τέλος για τα μαλλιά σας δοκιμάστε κάτι που μπορεί να μοιάζει ημιτελές, αλλά είναι ό,τι πρέπει για ένα ανάλαφρο ανοιξιάτικο look. Δοκιμάστε, λοιπόν, αυτή τη μισή ponytail όπως τη λανσάρει η Balenciaga.

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.kairos.gr  & www.freemeteo.com

 

You may also like