Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 7 Ιανουαρίου

what to wear today - bannerΚαλημέρα, καλημέρα, κορίτσια όμορφα του The K-Magazine! Καλή Χρονιά κι από τη στήλη «Τι φοράμε;» με Υγεία, Τύχη, Ευημερία και Χαρά!

Μετά τις λιακάδες των Χριστουγέννων και τα τσουχτερά κρύα της Πρωτοχρονιάς, ο καιρός συνεχίζει τα τερτίπια του. Παρ’ όλα αυτά, προσέχουμε για να έχουμε. Κι επειδή όλο και κάποιον θα έχετε αύριο που γιορτάζει (προκαταβολικά Χρόνια Πολλά στους Γιάννηδες και τις Ιωάννες!), αν τυχόν σχεδιάζετε για έξοδο για τις ευχές, ας δούμε τι καιρό θα κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να τους ευχηθούμε… με στυλ!

Για την Αθήνα:

Νεφώσεις και βροχή προβλέπεται για την Αθήνα, με τα φαινόμενα να κάνουν εναλλαγές στη διάρκεια της μέρας. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου περίπου, ενώ θα πνέουν δυτικοί άνεμοι εντάσεως περίπου 4-6 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Συνδυάστε το slim τζιν σας με ένα φαρδύ πουλόβερ με κάποια «ιδιαιτερότητα», όπως μία στάμπα ή με «στραβό» λαιμό – ή και συνδυασμό, όπως αυτό που βρήκα εδώ! Φορέστε τα μποτίνια σας (κατά προτίμηση να μην έχουν ψηλό τακούνι) κι από αξεσουάρ παίξτε με μακριά σκουλαρίκια και βραχιόλι με χάντρες κι είστε έτοιμες! Αν η μπλούζα που θα επιλέξετε δεν είναι ζιβάγκο, μην ξεχάσετε κασκόλ στο λαιμό. Το σπορ μπουφάν σας και μία μεγαλούτσικη tote bag ολοκληρώνουν ιδανικά το outfit.

Athens 7-1-2016

                Για τη Θεσσαλονίκη:

                Με βροχή θα ξεκινήσει η μέρα και στη Θεσσαλονίκη, ενώ νεφώσεις θα επικρατήσουν καθ’ όλην τη διάρκεια. Πιο αισθητό θα είναι και το κρύο (βορράς γαρ!) με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – βορειοδυτικοί εντάσεως 3-4 μποφόρ περίπου.

Τι προτείνουμε;

                Αν είστε κι εσείς από τις κοπέλες που αποφάσισαν να δώσουν μία ευκαιρία στα leather jeggings… καλώς επράξατε! Συνδυάστε το παντελόνι αυτό με μία μπλούζα με μανίκια «νυχτερίδα» και τα biker boots σας για να δημιουργήσετε ένα rock-chic outfit. Καλή επιλογή είναι κι ένα παλτό reefer (στρατιωτικό), καθώς και μία τσάντα ταχυδρόμος μεσαίου μεγέθους. Από εκεί κι ύστερα μην ξεχάσετε το κασκόλ σας (συνήθως αυτές οι μπλούζες έχουν ριχτό λαιμό) κι από κοσμήματα επιλέξτε ένα μενταγιόν με ένα ιδιαίτερο charm (δεν είναι γλύκα αυτό το πιγκουινάκι;;;;) σε συνδυασμό μ’ ένα σετ σκουλαρίκια τύπου cuff, όπως αυτό που σας εντόπισα και σας παρουσιάζω!

Thessaloniki 7-1-2016

Όσο για το hairstyling σας. Επιλέξτε ένα επιμελημένο «χάος», όπως αυτό το ανάστατο bob της Anne Hathaway – το οποίο πέτυχα εντελώς τυχαία πρόσφατα και δεν έχω ιδέα πώς ακριβώς το κατάφερα, ομολογώ!

Anne Hathaway's bob

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr & www.freemeteo.com

You may also like