Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 7 Μαρτίου

Υποδεχθήκαμε το Μάρτη και μπορεί να μας φέρνει και μερικές νεφώσεις αυτή τη βδομάδα, αλλά τουλάχιστον δεν είναι αποκαρδιωτικές. Οι ενδείξεις του υδραργύρου, μάλιστα, είναι τουλάχιστον αισιόδοξες! Ο καλός καιρός φυσικά βοηθάει στην ψυχολογία της ημέρας, οπότε ας την αναβαθμίσουμε λίγο ακόμη με το look μας!

          Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

         Γενικά αίθρια αναμένεται η αυριανή μέρα, με μόνες (μικρές, ευτυχώς!) παραφωνίες τις τοπικές νεφώσεις που θα παρατηρηθούν κυρίως στα ηπειρωτικά της χώρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί κατά μέσο όρο μεταξύ 12°C και 19°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ και μόνο στα νοτιανατολικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση – nothing worrisome, right?

          Τι προτείνουμε;

          Αν μας επιτρέπουν κάτι συνθήκες όπως οι παραπάνω είναι η ευκαιρία να… ξεθαρρέψουμε λίγο! Οπότε απολαμβάνουμε τα spring entries των Marks & Spencer κι επιλέγουμε ένα μεσάτο φορεματάκι!

          Φυσικά ξεθαρρεύουμε με μέτρο, οπότε το καλσόν είναι απαραίτητο. Δε σημαίνει όμως πως πρέπει να είναι και… βαρετό! Άλλωστε, όταν μιλάμε για καλσόν από τα Calzedonia, μόνο βαρετό δε θα είναι!

Calzedonia

          Νέα συλλογή παρουσιάζει όμως και ο Tsakiris Mallas κι εμείς ξεχωρίζουμε τα υπέροχα EXE sneakers που πλέον ο συνδυασμός τους με ένα midi φόρεμα είναι κομψά ανέμελος, δηλαδή… άκρως ανοιξιάτικος


EXE sneakers

          Ανάμεσα στις νέες αφίξεις του Tsakiris Mallas συναντούμε και τις αγαπημένες handbags του Love Moschino!

          Λάμψη που θυμίζει… spring sunkiss μας χαρίζουν τα κοσμήματα της Κατερίνας Καμίση και του 2K10!


2K10 jewels

          Από τα Marks & Spencer, όμως, επιλέγουμε κι ένα στυλάτο biker jacket με γούνινο γιακά – totally faux, φυσικά, διότι υποστηρίζουμε οικολογικές επιλογές!

          Α, και δεν ξεχνάμε… τα πολύτιμα ματάκια μας, οπότε προσθέτουμε στην τσάντα μας και τα αγαπημένα μας γυαλιά. Η Carrera, μάλιστα, μας δίνει ιδέες για να ανανεώσουμε τις βιτρίνες των ματιών μας!


Carrera

Τέλος, “πλέκουμε” ένα λεπτό μαντίλι στα μαλλιά μας και “στήνουμε” έναν χαμηλό κότσο.

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like