Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 7 Νοεμβρίου

Έφτασε ο Νοέμβριος και πλέον αντιλαμβανόμαστε πως όντως η ατμόσφαιρα είναι φθινοπωρινή. Επομένως οι επιλογές μας στρέφονται στο πρακτικό και το cozy. Κανείς όμως δε μας λέει πως δε μπορούμε να το κάνουμε και με στυλ! Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά…

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Με νεφώσεις θα ξεκινήσει η αυριανή μέρα, ενώ στα δυτικά και βόρεια οι νεφώσεις αναμένονται να εξελιχθούν σε βροχοπτώσεις και κατά τόπους σποραδικές καταιγίδες. Επίσης πιθανώς να σημειωθεί περιορισμένη ορατότητα κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 16°C και 23°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι με ένταση από 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Ένα bootcut τζιν παντελόνι μπορεί να γίνει ο καμβάς τόσο για το γραφείο όσο και για τη βόλτα μας μετά τη λήξη του ωραρίου μας. Ειδικά αν είναι από τη συλλογή του Tommy Hilfiger και συνδυαστεί με τη Zendaya polka dot μπλούζα και το signature σακάκι του brand!

               Το snakeskin effect κερδίζει έδαφος στις φετινές προτιμήσεις σε παπούτσια. Τα Envie Shoes κι η συλλογή MairiBoo της Μαίρης Συνατσάκη μας παρουσιάζουν το trend με ένα ζευγάρι άνετα και στυλάτα μποτίνια!

Envie Shoes

               Το Kakuru μας εφοδιάζει με μοναδικές δημιουργίες κοσμημάτων για την εμφάνισή μας και ξεχωρίζουμε τα σκουλαρίκια και τα βραχιόλια Kelyfos καθώς και τα deuce form δαχτυλίδια του!

               Γεμίζουμε την αγαπημένη μας Tommy Hilfiger satchel τσάντα μας με τα απολύτως απαραίτητα…

Tommy Hilfiger

               … κι επειδή ο καιρός προβλέπεται μάλλον… άστατος, ας εξοπλιστούμε και με ένα κομψό parka από τον Tommy Hilfiger!

Tommy Hilfiger

               Τέλος, πιάνουμε τα μισά μαλλιά μας σε έναν οπωσδήποτε όχι αυστηρό κότσο, δημιουργώντας, αν είναι δυνατό κι ένα πιάσιμο που θυμίζει κόμπο!

                              Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

Hairstyle photo credits: Fashionable

You may also like