Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου

Από χθες ζούμε και πάλι έντονα καιρικά φαινόμενα με έντονες βροχές, όμως δύσκολα μπορούμε να αναβάλλουμε τις υποχρεώσεις μας επειδή δεν είναι ηλιόλουστη η μέρα μας. Φυσικά εμείς όχι μόνο θα σταθούμε στο ύψος των προσδοκιών που έχουν οι άλλοι από εμάς, αλλά θα το κάνουμε και με στυλ!

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Νεφώσεις και βροχές αναμένονται στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, με τις βροχές να εξελιχθούν και σε σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά και νότια νησιωτικά του Αιγαίου. Στις δε ορεινές περιοχές, αλλά και στα βόρεια ημιορεινά αναμένονται και χιονοπτώσεις. Η μέση θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 7°C και 12°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί εντάσεως 5 έως 7 μποφόρ. Επίσης, εφιστάται προσοχή καθώς αναμένεται και μεταφορά σκόνης στα νότια τμήματα της χώρας λόγω των νοτιοανατολικών ανέμων στο συγκεκριμένο τμήμα. Σταδιακά από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

               Τι προτείνουμε;

               Μπορεί να είναι ένα casual κομμάτι, όμως το αγαπημένο μας skinny τζιν μπορεί να μας “σώσει” σε κάθε περίπτωση, πόσο μάλλον όταν ο καιρός δεν είναι πολύ φιλικός σε φαρδιά παντελόνια ή φορέματα. Ειδικά όταν το τζιν έχει distressed λεπτομέρειες και φέρει την υπογραφή του Tommy Hilfiger!


Tommy Hilfiger skinny jeans

               Φυσικά το τζιν είναι η βάση για να αναδειχθούν κομμάτια όπως ένα πουλόβερ με φουσκωτά μανίκια, όπως λανσάρει κι η Victoria Beckham στη χειμερινή της συλλογή!


Victoria Beckham sweater

               Το ιδανικό παπούτσι σε τέτοιες καιρικές συνθήκες είναι ένα flat παπούτσι ή έστω με χαμηλό τακούνι, όπως αυτά τα biker μποτάκια των Envie Shoes. Εναλλακτικά (κι εφόσον κρίνετε πως οι συνθήκες το επιτρέπουν) μπορείτε να επιλέξετε ένα ζευγάρι μποτίνια με λίγο ψηλότερο τακούνι

               Η Πριγκιπώ μας έχει γι’ άλλη μία φορά εξαιρετικές και handmade προτάσεις για τα κοσμήματα που θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο το look μας  !

               Η τσάντα ώμου-τη-λες-και-backpack της Posset είναι εκείνη που θα κουβαλήσει για εσάς τα απαραίτητα για την ημέρα σας – και κάτι παραπάνω!


Posset bag

               Καλού κακού φοράμε στο λαιμό μας κι ένα ζεστό κασκόλ…


          Max Mara scarf

… ενώ ένα parka με μήκος μέχρι τους γοφούς θα μας προστατεύσει από ανέμους αλλά και τη βροχή.


Burberry parka

               Όσο για τα μαλλιά μας, κανείς δε θα μας σχολιάσει αρνητικά αν δε μοιάζουν σα να βγήκαμε μόλις από το κομμωτήριο. Γι’ αύριο η… απλότητα, είναι η μισή αρχοντιά, οπότε μία ατημέλητη αλογοουρά θα είναι πρακτική και στυλάτη για τη μέρα μας!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like