Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 8 Αυγούστου

Έφτασε ο Αύγουστος κι οι περισσότεροι απολαμβάνουν ήδη τις διακοπές τους, αλλά είμαστε κι εμείς που μένουμε εδώ για να σας κρατάμε συντροφιά – η αλήθεια είναι πως δε μπορώ μακριά σας! Για όποιο λόγο κι αν βρίσκεστε στην πόλη, εγώ είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να απαντήσετε το αιώνιο ερώτημα όλων των γυναικών: “τι φοράμε αύριο;;;” Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Απόλυτα καλοκαιρινή και ηλιόλουστη αναμένεται η αυριανή μέρα ενώ η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24°C έως 35°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Λατρεύω τις ολόσωμες φόρμες για το καλοκαίρι – είναι μοντέρνες, πρακτικές και οπωσδήποτε κατάλληλες ακόμη κι αν είμαστε στο δρόμο όλη μέρα. Και είναι βέβαιο πως στη Bershka θα βρούμε εκείνη που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ μας – εμείς ξεχωρίσαμε την εκδοχή με το halter neck που επέστρεψε φέτος δυναμικά!

Bershka

               Τι καλύτερο από ένα ζευγάρι flat σανδάλια από τα TOD’S για να δώσουμε στο look μας μία street chic τάση; Και βέβαια δε γίνεται να μην σετάρουμε τα σανδάλια με μία κλασσική αλλά πάντα χρήσιμη τσάντα χειρός επίσης από τα TOD’S…

               … στην οποία θα βάλουμε και τα αγαπημένα μας γυαλιά ηλίου – τα μάτια μας είναι πολύτιμα κι ειδικά το καλοκαίρι χρειάζονται την προστασία μας!

TOD’S

               Το halter neck μπορεί να μην επιτρέπει τόσο την επιλογή ενός κολιέ, όμως οπωσδήποτε μπορεί να αναδείξει τα υπέροχα μακριά σκουλαρίκια του KK Jewelry Lab της Κατερίνας Κουλουμπούρου! Τα συνδυάζουμε με ένα λεπτό βραχιόλι κι ένα σετ δαχτυλιδιών!

               Τέλος, δίνουμε στα μαλλιά μας ένα sleek style και τα πιάνουμε σε μία ψηλή αλογοουρά…

…  δένοντάς τα με ένα από τα λατρεμένα λαστιχάκια του Exeis Ena Lastixaki?”! Κι αν σκεφτόσασταν πως ένα μόνο βραχιόλι δε σας φτάνει, μην ξεχνάτε πως τα λαστιχάκια αυτά λειτουργούν εξαίρετα ως extra βραχιόλια! Άλλωστε ποια από εμάς δεν φορά το λαστιχάκι της ως βραχιόλι συχνά πυκνά;

Exeis Ena Lastixaki?

               Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like