Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 9 Νοεμβρίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Ο καιρός μας τρελαίνει με τα νούμερά του… Συννεφιές, βροχές, ακόμη κι οι ψιχάλες κάνουν πλέον αισθητές τις παρουσίες τους.

Αυτό, όμως, δε σημαίνει πως δε μπορούμε να περάσουμε τη μέρα μας με στυλ. Οπότε, ας δούμε λεπτομερώς τις συνθήκες που θα επικρατήσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας! Για αυτήν την εβδομάδα τιμώμενο κομμάτι είναι οι μπότες πάνω από το γόνατο!

Για την Αθήνα:

Ηλιόλουστη αναμένεται η αυριανή μέρα στην Αθήνα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 14°C και 19°C, ενώ ταυτόχρονα οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς, εντάσεως περίπου 1 έως 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Οι μπότες πάνω από το γόνατο συνδυάζονται άψογα με τα skinny παντελόνια. Τι κι αν είναι χειμώνας πια; Το λευκό κάθε άλλο παρά αποκλειστικά καλοκαιρινό χρώμα είναι στα παντελόνια! Φορέστε το με ένα πουλόβερ με μεταλλική ύφανση στην πλέξη του για λίγη δόση glam, ενώ ένα bomber jacket με κέντημα είναι η ιδανική επιλογή για πανωφόρι. Το σακίδιο είναι ό,τι πιο πρακτικό για μία γεμάτη μέρα κι ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια αρκούν για έξτρα λάμψη. Σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ σας μπορείτε να παίξετε με μία παλέτα με βάση το πράσινο, ενώ το σκούρο κόκκινο του κρασιού στα χείλη θα κάνει την εμφάνιση κάπως… rock!

Για τη Θεσσαλονίκη:

Λιακάδα, όμως, θα έχουμε και στη Θεσσαλονίκη, μετά τις παραφωνίες των νεφώσεων και των βροχών. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 12°C και 17°C κι οι άνεμοι θα πνέουν κι εδώ δυτικοί εντάσεως έως 2 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Αν είναι ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας με το οποίο αυτές οι μπότες δείχνουν εξαιρετικές είναι τα mini φορέματα. Επιλέξτε ένα στους χρωματισμούς του tartan (ο Tommy Hilfiger το τιμά δεόντως φέτος!) κι ένα μακρύ παλτό, μια που καθοριστικό ρόλο παίζει η αρμονία στα μήκη των κομματιών. Μία τσάντα ώμου είναι η σικ λύση για τα προσωπικά σας είδη, ενώ ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με ιδιαίτερο σχεδιασμό αρκούν από κοσμήματα.  Βέβαια δε θα πω όχι σε ένα δερμάτινο τυλιχτό βραχιόλι κι ένα ρολόι με χρωματιστό λουράκι! Προτιμήστε της γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ σας για να μπορέσετε να δώστε ένταση στο μανικιούρ σας αλλά και τα χείλη.

Καθώς ο ήλιος θα κάνει αισθητά την εμφάνισή του, δεν ξεχνάμε την προστασία των ματιών μας. Η Max Mara μας… κακομαθαίνει με τη νέα της συλλογή!

Τέλος, για τα μαλλιά σας, δοκιμάστε έναν ατημέλητο κότσο, αφήνοντας τη φράντζα ή τις αφέλειες ατίθασες.

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like