Τι φοράμε αύριο; Παρασκευή 18 Οκτωβρίου

Ο μισός Οκτώβρης κύλησε σα νεράκι και, ας μην έχουμε παράπονο, μας χαμογελάει! Αυτό, φυσικά δε σημαίνει πως δε θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένες προτού απαντήσουμε στο (αιώνιο!) ερώτημα “τι φοράμε αύριο;”! Ας τα πάρουμε με τη σειρά, λοιπόν…

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Νεφώσεις θα σημειωθούν στην επικράτεια της χώρας, χωρίς ώστοσο αυτές να προμηνύουν βροχοπτώσεις, ενώ μάλιστα η πυκνότητά τους θα μεταβάλλεται στην πορεία της ημέρας. Ωστόσο, πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες, οπότε φίλες οδηγοί παρακαλώ επιπλέο προσοχή στο δρόμο! Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 17°C κι 26°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μεταβλητοί με ένταση από 3 έως 4 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Γιατί να μην εκμεταλλευτούμε τον καλό καιρό φορώντας ένα όμορφο φόρεμα; Από τη νέα συλλογή του Tommy Hilfiger ξεχωρίζουμε το κόκκινο μίνι με πλισέ φινίρισμα και τα μανίκια “πεταλούδες”… τόσο αξιολάτρευτα girlie!

                          Οι κάπες είναι εξαιρετικά κομμάτια όταν ο καιρός ακόμη δεν είναι ιδιαίτερα ψυχρός. Παρ’όλα αυτά, η πλεκτή κάπα του Tommy Hilfiger μπορεί να μας καλύψει ακόμη και τις πολύ πρωινές ώρες που οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα χαμηλές.

             

 Tommy Hilfiger

               Ο όμιλος Digalakis φέρνει στην Ελλάδα αγαπημένα brands κι ανάμεσά τους τα παπούτσια Castañer. Για το αυριανό μας look μα ςέκλεψαν την καρδιά οι γόβες Charlotte!              

Castañer Charlotte pumps

               Ακόμη και με τη συννεφιά, η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη, οπότε δεν ξεχνάμε τα γυαλιά ηλίου μας. Φυσικά, με τα νέα κομμάτια της Vogue που φέρνει στην Ελλάδα η Luxottica, η προστασία αυτή γίνεται και fashion statement – ως γνωστόν, το τερπνόν μετά του ωφελίμου!           

   Vogue

               Από τη νέα συλλογή της TOUS, διαλέγουμε μία κλασσική τσάντα ώμου με το χαρακτηριστικό αρκουδάκι τη λες και must have!              

TOUS

               Και βέβαια, από τη συλλογή κοσμημάτων της TOUS προσδίδουμε στην εμφάνισή μας και την απαραίτητη λάμψη!            

               Τέλος, πιάνουμε τα μαλλιά μας σε μία χαμηλή αλογοουρά, αφού έχουμε κρεπάρει λίγο πρώτα το πίσω τμήμα της κορυφής του κεφαλιού.

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

Πηγή hairstyle: Attirepin

You may also like