Πώς θα αποκτήσετε Χολιγουντιανό χαμόγελο;

Πόσο συχνά χαμογελάτε; Πόσο άνετα αισθάνεστε με αυτό; Πόσες φορές επιλέγετε κόκκινα κραγιόν γιατί αισθάνεστε πως μόνο εκείνα σας φωτίζουν το χαμόγελο σας ενώ μόλις βάλετε ένα nude που είναι και της μόδας νιώθετε λίγο περίεργα; Μήπως σε κάποια φωτογραφία διαπιστώσατε πως το χαμόγελο σας φαίνεται λίγο μουντό; Την τελευταία φορά που με τράβηξαν μια φωτογραφία σε ένα γύρισμα ανακάλυψα πως το χαμόγελο μου δεν είναι τόσο λαμπερό όσο παλιότερα αλλά με το τρικ των κόκκινων κραγιόν ξεγελιόμουν!!! Το πρόσωπο μας δείχνει νεότερο όχι μόνο από την δική μας φροντίδα και περιποίηση αλλά και από την αισθητική οδοντιατρική….Με την βοήθεια της Μαριάννας Δαμανάκη θα μάθουμε πως να έχουμε υγιή δόντια και χολυγουντιανό χαμόγελο χωρίς αυτό να σημαίνει υπερβολές. 

Πόσες  φορές σκεπτόσασταν από παιδιά ότι έχετε μικρά δόντια;

Η εξέλιξη της τεχνολογίας και των υλικών έχει δώσει πλέον στη οδοντιατρική την δυνατότητα για την αποκατάσταση της αισθητικής. Πως το πετυχαίνουμε αυτό; Για ένα καλύτερο χαμόγελο, μπορεί κανείς να αλλάξει το χρώμα και το σχήμα των δοντιών  του με όψεις ρητίνης η πορσελάνης η οποία είναι λιγότερο παρεμβατική και έχει μόνιμη αποκατάσταση των δοντιών.

Πίνετε αρκετό καφέ ή είστε καπνιστές;

Αν τώρα κοιτάζεστε στον καθρέφτη και νιώθετε εντελώς απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα τότε υπάρχει διέξοδος και υπάρχει μια πιο εύκολη, γρήγορη λύση και μη παρεμβατική αποκατάσταση. Η λεύκανση μπορεί να αφαιρέσει όλες τις βαθιές χρωστικές των δοντιών, δίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα. Ακόμα και ενδοδοντικά (απονευρωμένα) θεραπευμένα δόντια που έχουν αποχρωματιστεί μπορούν να λευκανθούν με την τεχνική της εσωτερικής λεύκανσης.

Έχετε αρκετές προσθετικές παρεμβάσεις ή εμφράξεις;

Παρόλο τις θήκες η τα σφραγίσματα που μπορεί να έχουμε και η αισθητική ή  η προσομοίωση να μην είναι ιδανική και να φαίνονται ‘‘μαύρα όρια’’ η γκριζάρισμα των ούλων  τώρα μπορούν να γίνονται εξ ’ολοκλήρου από πορσελάνη. Η εξέλιξη των σύνθετων ρητινών (λευκά σφραγίσματα) δίνει την δυνατότητα ελάχιστης παρέμβασης στα δόντια και η αποκατάσταση γίνεται στο αρχικό τους σχήμα και χρώμα..

Τι μας συμβουλεύει η Δρ. Μαριάννα Δαμανάκη για τα παιδιά;

Προστατεύουμε τα μόνιμα (ενήλικα) δοντάκια τους με διάφανες ‘‘καλύψεις’’ (sealants) τα οποία προστατεύονται από τα μικρόβια και την τερηδόνα. Στην ορθοδοντική,  στις περισσότερες φορές μπορούμε να αποφύγουμε πλέον τα ‘‘σιδεράκια’’ και να ισιώσουμε τα δόντια με τα ‘‘αόρατα’’διάφανα ναρθηκάκια.  

Στη σημερινή εποχή, τα παιδιά αντιμετωπίζουν συχνά την διαδικασία με τα σιδεράκια η τα πρόσθετα ‘’μασελάκια’’ και μπορεί ίσως να κουράζουν την καθημερινότητα τους, σίγουρα ξέρουμε πως έχουμε την δυνατότητα να βοηθήσουμε εκείνα και τους εαυτούς μας να πετύχουμε ένα λαμπερό χαμόγελο για το μέλλον. Αν θέλετε πείτε το και χολιγουντιανό…. 

Μάλιστα,η ΑΙΜ WHITE NOW προτείνει μια ολοκληρωμένη «παλέτα» ομορφιάς και άμεσης λεύκανσης των δοντιών, φέρνοντας την επιστήμη του make up στο χαμόγελο μας! Η νέα σειρά της ΑΙΜ διαθέτει την προηγμένη τεχνολογία White Correct που, σαν καλλυντικό, διορθώνει άμεσα το χρώμα, αφαιρεί τους λεκέδες και την «κιτρινίλα», ενώ προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένα 1 τόνο λευκότερα δόντια με ένα μόνο βούρτσισμα!

You may also like