Τι φοράμε αύριο; Τετάρτη 28 Οκτωβρίου

wjat to wear today bannerΚαλημέρα, καλημέρα σε όλα τα κορίτσια τα όμορφα του The K-Magazine! Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες αλλά και σε όσα αγαπημένα σας πρόσωπα γιόρταζαν χθες!

Εθνική εορτή αύριο κι οι πιο πολλές από εσάς θα εκμεταλλευτείτε την αργία και τον καλό καιρό για να βγείτε έξω. Ας δούμε, λοιπόν, τι συνθήκες ακριβώς θα επικρατήσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αύριο για να δούμε και τι θα διαλέξουμε από τη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Αθήνα, με μία αραιή συννεφιά να παρατηρείται μόνο τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου περίπου, ενώ βόρειοι άνεμοι θα πνέουν εντάσεως περίπου 4 έως 5 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Επιλέξτε μία tweed φαρδιά παντελόνα, είτε μακριά είτε τύπου «culottes», όπως αυτή που σας παρουσιάζω εδώ, που τις θεωρώ κομψότατες. Συνδυάστε το με μία μπλούζα όπου οι ώμοι θα βγαίνουν έξω κι ένα ζευγάρι ψηλές γόβες. Από επάνω ιδανική θα ήταν μία κάπα (btw, τη δική μου την αγαπώ!) ενώ μία tote bag θα ολοκληρώσει το look. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, θα μου άρεσε ένα μακρύ κολιέ με πέρλες (αν έχει και δύο σειρές, για παράδειγμα, ακόμη καλύτερα) σε συνδυασμό με – όχι πολύ μακριά – σκουλαρίκια κι ένα δαχτυλίδι statement – αν δεν έχετε, μπορείτε είτε να δανειστείτε της μαμάς (είναι διαχρονικά κομμάτια!) είτε να βρείτε το κατάλληλο για σας σε πολύ προσιτή τιμή.

Athens 28-10-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις τις πρωινές ώρες, οι οποίες προς το μεσημέρι θα αραιώσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί εντάσεως περίπου 3 μποφόρ και θα μεταβληθούν σε νοτιοδυτικούς προς το μεσημέρι με την ίδια ένταση.

Τι προτείνουμε;

Καρντασίνες, ήρθε η ώρα για το αγαπημένο σας πλεκτό φόρεμα και το μακρύ σας παλτό! Συνδυάστε τα με τις αγαπημένες σας ψηλοτάκουνες μπότες και μία satchel bag. Α, μην ξεχάσετε να φορέσετε μία εντυπωσιακή ζώνη πάνω από το φόρεμα! Ολοκληρώστε μ’ ένα σετ σκουλαρίκια (σημ.: το μήκος θα το κρίνετε από το αν το φόρεμά σας έχει ή όχι λαιμό ζιβάγκο), αλλά κι εσείς στολίστε τα δαχτυλάκια σας μ’ ένα μεγάλο δαχτυλίδι, όπως αυτό το cocktail ring που έχουμε εδώ.

Thessaloniki 28-10-2015

Τέλος, εφόσον το μήκος των μαλλιών σας επιτρέπει την αλογοουρά, δοκιμάστε το παρακάτω tip για να φανούν τα μαλλιά σας ακόμη πιο μακριά και πλούσια! Trust me, πιάνει!

Ponytail

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών: www.meteo.gr & www.freemeteo.com

 

You may also like