Τι φοράμε αύριο; (16/4)

Τι φοράμε σήμερα - bannerΚαλημέρα, φίλες μου. Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη κι από τη στήλη «Τι φοράμε αύριο;»!

Τις ημέρες του Πάσχα ο ήλιος μας έκανε το χατίρι και μας έδωσε την ευκαιρία να απολαύσουμε όμορφες μέρες. Από εδώ και ύστερα ο καιρός θα μας κάνει κάτι παιχνιδάκια, αλλά δε νομίζω πως θα μας… «μουχλιάσει» όπως το περασμένο διάστημα. Παρ’ όλα αυτά, για την Πέμπτη καλό είναι να επιλέξουμε ένα pre-spring outfit.

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην πρωτεύουσα με το ανώτατο της θερμοκρασίας να φτάνει στους 22 βαθμούς Κελσίου. Το πρωί θα πνέουν βοριαδάκια έντασης περίπου 2 μποφόρ, ενώ το μεσημέρι η κατεύθυνση θα αλλάξει και θα έχουμε νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης περίπου τριών μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

                Εν Αθήναις φίλες, θα μου άρεσε να παίξετε με το γκρι, το μπλε και το λευκό για την αυριανή σας εμφάνιση. Επιλέξτε skinny jeans σκούρας απόχρωσης με ένα ζιβάγκο και μία εντυπωσιακή ζακέτα. Μία φαρδιά ζώνη κι ένα μεγάλο κολιέ θα κάνουν άμεσα αίσθηση, ενώ ένα ζευγάρι biker boots με μία κομψή αλλά μεγάλη τσάντα κάνει έναν ιδιαίτερο chic-casual συνδυασμό.

Athens 9-4-2015

Για τη Θεσσαλονίκη:

«Μία από τα ίδια» θα ισχύσουν πάνω κάτω και στη Θεσσαλονίκη, με τη διαφορά πως το μεσημέρι θα υπάρχει και μία αραιή συννεφιά. Το ανώτερο της θερμοκρασίας για την Πέμπτη υπολογίζεται στους 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ νοτιάδες εντάσεων 3 μποφόρ θα φυσάνε κατά το μεσημεράκι.

Τι προτείνουμε;

                Για τις καρντασίνες, με εμπνέει ένα rock chic outlook με boot cut jeans, καρό πουκάμισο και λευκό Tee. Συμπληρώστε με κοσμήματα που δίνουν μία rock διάθεση και μποτίνια με τακούνι.

Thessaloniki 9-4-2015

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς! Καλούς συνδυασμούς από μένα!

Για περισσότερες ιδέες μη διστάσετε να επισκεφθείτε και την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

Πηγές καιρικών συνθηκών:  meteo.gr  & freemeteo.com  

You may also like