Τι φοράμε… τα Χριστούγεννα;

Μόλις δύο μέρες μένουν για τα Χριστούγεννα και ανάμεσα στις επίκαιρες γλυκιές “αγωνίες” των προετοιμασίων και την επιλογή των δώρων, εμάς τα κορίτσια μας ταλανίζει άλλη μία: “τι φοράμε” για να αναδείξουμε τη γιορτινή μας διάθεση; Μην ανησυχείτε, φίλες μου, εγώ είμαι εδώ και ο… σάκοςμε τις προτάσεις μου είναι γεμάτος!

               Για το γιορτινό τραπέζι…

               Η εμφάνισή μας στο οικογενειακό τραπέζι θέλουμε να είναι άνετη είτε είμαστε οικοδέσποινες είτε καλεσμένες. Όλο και κάπου θα βοηθήσουμε στην προετοιμασία αλλά και πιθανώς να μην αντισταθούμε στον πειρασμό να γίνουμε κι εμείς για λίγο παιδιά πλάι στα πιτσιρίκια της οικογένειας! Μπορεί όμως να γίνει και στυλάτη με μία πλισέ φούστα κι ένα puffed sleeve πουλόβερ από τα Bershka σε συνδυασμό με τα υπέροχα ankle boots της Envie Shoes! Κι αν είμαστε εμείς οι καλεσμένες, το double face biker jacket της Bershka θα μας κρατήσει ζεστές στη διαδρομή και θα δώσει ένα rock chic τόνο στο look μας!

Μικρές πινελιές λάμψης μας χαρίζει το Kakuru με τη συλλογή Stala…

… ενώ θέλω να σταθώ στην ιδιαίτερη clutch τσαντούλα του The Hood, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκτώντας έξι διαφορετικά στυλ!

Όσο για τα μαλλιά μας; Μία αλογοουρά έπειτα από το styling της προτίμησής μας (κυματιστά ή ίσια, με μία πλεξούδα ή όχι, αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη!) με τη χρήση ενός μεταλλικού αξεσουάρ θα δώσει μία παιχνιδιάρικη αύρα στο αποτέλεσμα!

“Στην υγειά μας”!

Η συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη μας προετοιμάζει για το χριστουγεννιάτικο πάρτυ (όπου κι αν αυτό λαβει χώρα!) με μοναδικές δημιουργίες και ξεχωρίζουμε το lurex κόκκινο φόρεμα που προσωπικά μου δίνει και μία νότα 30s’. Συνδυάστε το με τις party γόβες Mairiboo που η Μαίρη Συνατσάκη σχεδίασε αποκλειστικά για την Envie Shoes, αλλά και με ένα funky πουά καλσόν, φυσικά από τα καταστήματα Calzedonia! Κι αν ετοιμάζεστε να βγείτε για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, “τυλιχτείτε” στο ζεστό και στυλάτο παλτό του Massimo Dutti!

Φυσικά το KKJewelry Lab της Κατερίνας Κουλουμπούρου μας συντροφεύει και τα Χριστούγεννα!

Ενώ η wristlet τσάντα φτιαγμένη με μεράκι από τα χεράκια της αγαπημένης BASIΛΕΙΑ θα περιέχει τα απολύτως απαραίτητα για την έξοδό μας!

Και βέβαια, ένας περιποιημένος κότσος με μερικές τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπό μας είναι η “πινελιά” που θα απογειώσει το γιορτινό μας look!

Heyyy, όχι τόσο γρήγορα! Παίρνουμε στα χέρια μας το μεθυστικό Wonderlust του Michael Kors που θα βρούμε στα καταστήματα Sephora για να αφήσουμε στο πέρασμά μας μία “naughty” αύρα!

Φυσικά, ό,τι κι αν επιλέξετε, μην ξεχνάτε πως, όπως πάντα, ΕΣΕΙΣ δημιουργείτε το στυλ κι όχι εκείνο εσάς και, το κυριότερο, να περάσετε ΥΠΕΡΟΧΑ! Καλά Χριστούγεννα!

Hairstyles photo credits: The Right Hairstyles

Photo credits: www.styledumonde.com (Olivia Palerrmo)

You may also like