Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο Academia of Athens hotel

Η πιο πρόσφατη άφιξη … αλλά και από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία που έχουμε επισκεφτεί τελευταία, το Academia of Athens φοράει τα γιορτινά του και μας προσκαλεί σε δύο μοναδικές βραδιές με εορταστική διάθεση, ευφάνταστες γευστικές επιλογές και μουσικές εκπλήξεις!

Η διακεκριμένη ομάδα του Symposium Restaurant υποδέχεται τις γιορτές και προτείνει πλούσια εορταστικά μενού γεμάτα έμπνευση. Χτένια σωτέ, χοιρινό Iberico, φιλέτο από λαβράκι με ραβιόλι γεμιστό και τερίνα φουα γκρά γεμιστή με σύκο, είναι μόνο κάποια από τα εορταστικά πιάτα που θα απολαύσει κανείς. Οι ξεχωριστές αυτές δημιουργίες συνοδεύονται με εξαιρετικά κρασιά από μια πλούσια λίστα από ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες.

Την Παραμονή Χριστουγέννων οι επισκέπτες, εκτός από ένα υπέροχο δείπνο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και ένα μοναδικό live performance έγχορδων από το ντουέτο Souln’ Passion.

Ακόμη, όσοι επιλέξουν το ξενοδοχείο για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, μετά το δείπνο στο Symposium Restaurant, θαέχουν τη δυνατότητα να υποδεχτούν το νέο έτος στο εντυπωσιακό Aether Rooftop απολαμβάνοντας ένα tailor-made cocktail με βάση τη σαμπάνια, μαζί με τη μοναδική θέα της γιορτινής πόλης και τα φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα, υπό τους μελωδικούς ήχους σαξοφώνου.

Ακόμη, για αυτούς που θα ξενυχτήσουν και θα ανυπομονούν για το πρώτο πρωινό της χρονιάς, το Academia of Athens έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο γευστικό μενού με αυγά Benedict, αφράτα pancakes, ζεστά κρουασάν, ομελέτες και πολλές ακόμα γευστικές επιλογές.

Academia of Athens Ηοtel, Autograph Collection Hotels

Ακαδημίας 38 & Ομήρου

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3670063

You may also like