Τι φοράμε… την Πρωτοχρονιά;

Κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πλησιάζει η ώρα να αποχαιρετίσουμε το 2017, ευχαριστώντας το για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε και παρά τις πίκρες που μπορεί να μας “κέρασε” – με τις τελευταίες να τις αποδεχόμαστε ως μαθήματα της ζωής. Άρα μας μένει να γιορτάσουμε όσα μας έκαναν να χαμογελάμε, να ξορκίσουμε κάθε αναποδιά και να υποδεχθούμε το 2018 με χαρά και (ναι, ναι!) με στυλ!

“Θα μαζευτούμε με οικογένεια και φίλους για το γεύμα της Πρωτοχρονιάς”

Ένα cropped παντελόνι είναι ένα κομψό κι άνετο ρούχο, ιδανικό για ένα γεύμα στο σπίτι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Συνδυάστε το με μία μεταξωτή μπλούζα με κάποιο pattern κι ένα ζευγάρι γοβάκια με kitten heels και θα εντυπωσιάσετε χωρίς το look να είναι “φορτωμένο”. Το αγαπημένο σας κλασικό παλτό είναι ό,τι πρέπει για να σας προστατεύσει από το κρύο στη διαδρομή σε περίπτωση που είστε προσκεκλημένη σε τραπέζι ενώ μία μικρή τσάντα χειρός αρκεί για τα προσωπικά σας είδη. Ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια tear drops ένα λεπτό βραχιόλι κι ένα ανάλογο δαχτυλίδι θα δώσουν την απαραίτητη λάμψη στην εμφάνισή σας, ενώ το λιτό γήινο μακιγιάζ φτάνει και περισσεύει, με ένα απαλό ροζ lip gloss να είναι το (εντυπωσιακό) κερασάκι!

Είτε είναι ίσια, είτε σπαστά, ένα αξεσουάρ με κορδέλα είναι εκείνο που θα αναδείξει το στυλ των μαλλιών σας! Μάλιστα ναι, ψηφίζω λεπτομέρεια με βελούδο!

Γέρε χρόνε, φύγε τώρα…!”

                Ανεξάρτητα του αν σχεδιάζετε να γιορτάσετε την έλευση του 2018 με το που σημα΄νουν μεσάνυχτα Δευτέρας ή αν θα το γιορτάσετε το βράδυ της επόμενης, αφήστε τον εαυτό σας να λάμψει! Ένα mini φόρεμα με ruffles στα μανίκια είναι μία chic ‘n’ (why not?) sexy επιλογή, σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι γόβες με κρόσσια, μία μικρή τσάντα ώμου με αλυσίδα κι ένα μακρύ παλτό. Ειδικά αν το φόρεμα είναι μαύρο, επιβάλλεται η πινελιά λάμψης με ένα μακρύ κολιέ, ένα ζευγάρι κρεμαστά λεπτά σκουλαρίκια κι ένα simple yet shiny δαχτυλίδι. Κάντε κι ένα smoky μακιγιάζ με αποκορύφωμα τα κόκκινα χείλη και… Cheers to a prosper 2018!

Για τα μαλλιά σας, ένα κομψό σινιόν είναι η ιδανική επιλογή για τη βραδινή σας έξοδο. Το θέλετε στυλιζαρισμένο; Υπέροχα! Το προτιμάτε messy; Εξαιρετικά! Η απόφαση δική σας!

Brand της ημέρας δικαιωματικά είναι η Swarovski, καθώς η μέρα “απαιτεί” κομψότητα και λάμψη σε… πακέτο δώρου!

 

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Σας εύχομαι από καρδιάς να έχετε μία μαγική χρονιά και να απολαύσετε την άφιξή της (αλλά και την πορεία της!) με όσους αγαπάτε! Καλή Χρονιά σε όλες, κούκλες!

You may also like