Τι φοράμε όταν δουλεύουμε από το σπίτι;

               Η τηλεργασία είναι για πολλούς η νέα πραγματικότητα αυτές τις μέρες. Έχουμε πει και στο παρελθόν πως το γεγονός πως δουλεύουμε από το σπίτι δε σημαίνει πως θα είμαστε όλοι μέρα στο σπίτι με τις πυτζάμες (κι ενίοτε και τη ρόμπα!) με ένα φλιτζάνι στο χέρι. Αντίθετα, το να ετοιμαστούμε όπως θα κάναμε οποιαδήποτε άλλη μέρα για να πάμε στο γραφείο όχι μόνο θα μας κάνει πιο παραγωγικούς, αλλά θα αισθανθούμε πολύ καλύτερα! Αυτό σημαίνει: ξυπνάμε νωρίς, πλένουμε δοντάκια, στρώνουμε το κρεβάτι μας, απολαμβάνουμε ένα καλό πρωινό και… πάμε στη ντουλάπα μας για να πιάσουμε δουλειά!

               Η νέα συλλογή των Zara συνδυάζει την κομψότητα με το ταξίδι στο χρόνο και οι παντελόνες α λα Diane Keato nπου κυριάρχησαν τη δεκαετία των ‘90s φαίνεται να κυριαρχούν! Επιλέγουμε μία που ταιριάζει στις απαιτήσεις μας και τα γούστα μας και για ισορροπία τη συνδυάζουμε με ένα πουκάμισο κορμάκι.

               … και δεν παραλείπουμε τη ζώνη ώστε να τονίσουμε και τα δύο κομμάτια!

               Ναι, ναι, ακόμη και τα παπούτσια μέσα στο σπίτι θα μας δώσουν μία αίσθηση κανονικότητας. Άλλωστε, θα χρειαστούν για ένα σύντομο διάλειμμα κάνοντας μία βόλτα στη γειτονιά – λίγη βιταμίνη Dποτέ δε βλάπτει! Η φετινή συλλογή Tamaris βρίσκεται ήδη στα καταστήματα Tsakiris Mallas (μπείτε στο eshop) και τα μποτάκια combat αποκτούν άλλο προφίλ…!

            

               Βεβαίως δεν ξεχνάμε και να στολίσουμε λίγο ακόμη το look μας, ειδικά όταν πρόκειται για το πανέμορφο κολιέ “Agapi” από την Iossifina! Μάλιστα θα βοηθήσει το στυλ μας να “γράψει” άψογα στην κάμερα της τηλεδιάσκεψης!

        

               Το ρολόι δεν είναι μόνο το μέσο που μας θυμίζει πως πρέπει να προλάβουμε υποχρεώσεις, προθεσμίες και ραντεβού, αλλά θα προσδώσει επιπλέον κομψότητα στην εμφάνισή μας. Η Vogue μας παρουσιάζει τα νέα της κομμάτια και ξεχωρίζουμε το μοντέλο  Vanessa. O μινιμαλισμός και η σύγχρονη κομψότητα συναντιούνται, όπου η 3D χάραξη στις ενδείξεις της ώρας και το μέταλλο δημιουργούν ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα, ενώ οι χρωματικοί συνδυασμοί αποτελούν την επιτομή της διαχρονικότητας που συνδυάζει τις σύγχρονες τάσεις με το μινιμαλισμό.

              

Vanessa/ vogue

Και μία Christmas beauty ιδέα…

Κι ας μην ξεχνάμε πως μία περιποιημένη επιδερμίδα μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε αυτοπεποίθηση σε όλα τα πεδία. Και μπορεί να είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι, αλλά μήπως να μπούμε σε χριστουγεννιάτικο κλίμα; Και ψάχνοντας στο διαδίκτυο για τα δώρα των άλλων, να κάνουμε κι ένα στον εαυτό μας; Άλλη μία χρονιά, η αγαπημένη μας Caudalie δημιούργησε μια σειρά με μοναδικά εορταστικά σετ, γεμάτα ομορφιά και σεβασμό στο περιβάλλον.

  • Beauty Elixir με την αγορά αυτού του kit αποκτάτε το Beauty Elixir και μαζί δώρο το Instant Foaming Cleanser και την Instant Detox Mask. Μια συλλογή γεμάτη αποτελεσματικότητα, που επαναφέρει στην επιδερμίδα τη φυσική της ακτινοβολία.
  • Vinosource Sorbet με την αγορά αυτού του kit αποκτάτε το Vinosource Moisturising Sorbet και μαζί δώρο το Instant Foaming Cleanser και το Vinosource S.O.S Thirst Quenching Serum. Το μυστικό για ένα σωστά ενυδατωμένο δέρμα, με ελαστικότητα, χωρίς ερεθισμούς.
  •  Thé des Vignes, με την αγορά αυτού του kit αποκτάτε το άρωμα Thé des Vignes Fresh Fragrance με νότες από λευκό μόσχο, νερολί και τζίντζερ και μαζί δώρο το Thé des Vignes Shower Gel και την Thé des Vignes Nourishing Body Lotion. Ένα υπέροχο Kit που θα δώσει ένα διακριτικό και αισθησιακό άρωμα στην επιδερμίδα.
  •  Cocooning Body Care, το ιδανικό δώρο για άμεση ευεξία στο σπίτι σε μια υπέροχη mini καπελιέρα. Mε την αγορά του Vine Body Butter, αποκτάτε δώρο την Hand and Nail Cream.

               Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι εκείνο εσάς! Να προσέχετε τον εαυτό σας!

               Photo credits:@karishea (unsplash)

You may also like