Τι φοράμε; The Concert Edition

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Δε με περιμένατε σήμερα, να υποθέσω… Ελπίζω να είναι ευχάριστη η έκπληξη!

Ο λόγος που επανήλθα σήμερα με τη στήλη “Τι φοράμε;” είναι εν μέρει… μουσικός! Βλέπετε, αυτήν την εποχή, συναυλίες και μουσικά φεστιβάλ πραγματοποιούνται σε τακτά διαστήματα. Έτσι σκεφτήκαμε εδώ στο The K- Magazine Να σας παρουσιάσουμε μερικές προτάσεις εμφανίσεων για τη συναυλία του αγαπημένου σας καλλιτέχνη!

Για τις “ρομαντικές ψυχές” θα μου άρεσε μία ασύμμετρη mini φούστα σε συνδυασμό με ένα cropped δαντελένιο top κι ένα ζευγάρι δετές ξώφτερνες μπαλαρίνες. Μία μικρή cross body τσαντούλα για τα προσωπικά σας είδη είναι αρκετή (δε χρειάζεται να κουβαλάμε όλη μας… την προίκα στη συναυλία, άλλωστε!), ενώ από κοσμήματα εξαιρετική επιλογή είναι το “πάντρεμα” ενός choker με ένα φαρδύ βραχιόλι κι ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια.

Σε ό,τι αφορά το δαντελένιο top… ελπίζω να μη σας ξέφυγε η καλοκαιρινή κολεξιόν της Toi & Moi που φέτος τιμά τη δαντέλα!

Όσο για τα μαλλιά σας, φτιάξτε μία πλεξούδα η οποία θα στολίζει σα στέμμα το κεφάλι σας, ενώ μπορείτε (αν θέλετε) να τα πιάσετε σε έναν χαμηλό κότσο!

Για τις “ανήσυχες” aka rock φίλες, με εμπνέει ο συνδυασμός των distressed jeans shorts με ένα bandeau bikini top – ποιος είπε πως το μαγιό είναι μόνο για τη θάλασσα; Αν φορέσετε κι ένα καφτάνι από επάνω δημιουργείτε άνετα ένα ιδιαίτερο look. Άσε που είναι ότι πρέπει για beach parties! Επιλέξτε στη συνέχεια ένα ζευγάρι δετά πέδιλα (επιμένω κι εδώ στα flats, καθώς είναι μία άνετη επιλογή για συναυλία, μια που ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σηκωθείς όρθια για να απολαύσεις τον καλλιτέχνη ή και για να χορέψεις!) κι ένα clutch μεταλλιζέ τσαντάκι για τα προσωπικά σας είδη. Επειδή η επιλογή του bandeau bikini είναι εντυπωσιακή από μόνη της, από κοσμήματα αρκούν ένα layered κολιέ κι ένα φαρδύ βραχιόλι με πέτρες!

Επιτρέψτε μου εδώ να σας δώσω και μία γεύση από τη φετινή σειρά εσωρούχων και beachwear της Tezenis Collection, ώστε οι εμφανίσεις σας στην παραλία (κι όχι μόνο!) να αφήσουν ανοιχτά στόματα!

Για τα δικά σας μαλλιά κι εδώ η πλεξούδα είναι πρωταγωνίστρια, η οποία θα αναδειχθεί αν την κάνετε στην κορυφή του κεφαλιού σας α λα mohawk!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς! Καλά να περάσετε!

You may also like