Τι φοράμε; The sleepover edition

Θυμάστε με πόσο ενθουσιασμό περιμέναμε την Παρασκευή ή το σαββατόβραδο που θα διανυκτερεύαμε στην καλύτερή μας φίλη; Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ αδημονούσα… Πώς και πώς περίμενα να έρθει η ώρα που θα πήγαινα στην κολλητή μου για να δούμε ταινίες, να παίξουμε παιχνίδια και να… “σουσουμιάσουμε”!

Τι κι αν μεγαλώσαμε λίγο όμως; Το sleepover είναι πάντα απόλαυση, είτε είναι με τις φιλενάδες μας είτε με το σύντροφό μας! Και να σας πω το καλύτερο… Η νέα συλλογή εσωρούχων του Tezenis για την Άνοιξη του 2018 είναι πλούσια σε επιλογές για κάθε περίσταση!

Τι λέτε να πάρουμε παρέα μία γεύση; Ας ξεκινήσουμε…

… με το girls’ night in!

Τη βραδιά που θα περάσουμε με τις φίλες μας θέλουμε να νιώθουμε άνετες αλλά και σαν… μικρά κορίτσια! Εκτός από παιχνιδιάρικες πιτζάμες, ευπρόσδεκτα είναι τα κορμάκια, τα παντελόνια φόρμας και οι ζακέτες! Με λίγα λόγια, το mix ’n’ match επιβάλλεται!

 

 

Chill out with (Netflix and) my love!

Σε αυτήν την περίπτωση επιζητούμε άνεση αλλά και θηλυκότητα – έχουμε και μία ωραιοπάθεια να υπερασπιστούμε, άλλωστε! Κομπινεζόν, σλιπάκια, σουτιέν, tops με sexy αύρα και σορτσάκια όχι μόνο προσφέρουν cozy αίσθηση αλλά θα ενθουσιάσουν και το σύντροφό σας!

 

 

Αν κανονίσατε ένα ξεχωριστό sleepover, σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα, όποια κι αν είναι η συντροφιά σας!

You may also like