Τι φοράμε; The Beach Edition

Ο Δεκαπενταύγουστος είναι το ορόσημο του καλοκαιριού και, ανεξάρτητα του ότι κάποιοι τον θεωρούν και το φινάλε του (seriously?), το καλοκαίρι δεν τελειώνει τότε! Οπότε, το αιώνιο ερώτημα του “Τι φοράμε;” μεταφέρεται… στην παραλία!

               Τι προτείνουμε;

               Ποια από εμάς θα έλεγε όχι σ’ ένα  μοντέρνο “itsy bitsy teeny weeny – συμπληρώστε-το-κενό-με-την-προτίμησή-σας” bikini; Οι εκπτώσεις ακόμη καλά κρατούν, οπότε αν θέλετε να τις εκμεταλλευτείτε έστω και τελευταία στιγμή, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε ένα κατάστημα Calzedonia. Bikini tops και σλιπάκια κάθε τύπου αλλά και για κάθε στυλ μας περιμένουν για να διαλέξουμε το ιδανικό για εμάς! Και βέβαια, μη φοβηθείτε να “σετάρετε” το brazilian slip με ένα top “τριγωνάκι” ή το boustier bikini top με ένα ψηλόμεσο slip – αγαπάμε το καλοκαιρινό mix ‘n’ match!

             

               Φυσικά, κάθε άλλο παρά παραπονεμένες θα μείνουν οι φίλες που προτιμούν κάτι πιο κλασσικό, όπως το ολόσωμο μαγιό που τα τελευταία χρόνια ανανεώνεται όλο και περισσότερο και που κολακεύει κάθε τύπο σώματος!

          

     Calzedonia body swimsuit

               Φυσικά θέλουμε η εμφάνισή μας στην παραλία να είναι πρακτική, αλλά και να μας εξυπηρετήσει για το γεύμα ή για ένα ποτό στο bar μετά τις βουτιές. Η κλασσική επιλογή θα μπορούσε να είναι το διαχρονικό καφτάνι…

       calzedonia kaftan

        

               … όμως δε θα λέγαμε όχι και σε ένα σορτάκι, ειδικά αν το συνδυάσουμε με ένα από τα εξαιρετικά “πετσετέ” γιλέκα από το “Sun OF A Beach”!

              

               Φέτος δεν κρύβουμε πως λατρέψαμε τις mule εσπαντρίγιες της AtoZ Greek κι ειδικά το δροσιστικό καρπούζι!

              

AtoZ Greek mules

               Από το αγαπημένο μας… αχινό μπορούμε, φυσικά, να προμηθευτούμε και μία από τις δημοφιλείς πετσέτες και να τη βάλουμε σ’ ένα στυλάτο beach pack!

              

               Η προστασία από τις ακτινοβολίες του ήλιου είναι υψίστης σημασίας αν θέλουμε να τον απολαύσουμε με ασφάλεια! Γι’ αυτό και δεν ξεχνάμε να “ρίξουμε στο beach pack τα αγαπημένα μας αντηλιακά σώματος και προσώπου από το Messinian Spa, αλλά και το δροσιστικό hair & body mist!

             

               Και βέβαια, δεν βγαίνουμε στον ήλιο χωρίς να έχουμε φορέσει το ασορτί καρπουζοκαπελάκι του AtoZ Greek!

            

   AtoZ Greek

               Και μην ξεχνάτε, εσείς δημιουργείτε το look κι όχι εκείνο εσάς! Καλές βουτιές!

You may also like