Το ακριβότερο Χριστουγεννιάτικο δείπνο στον κόσμο

Τι ποσό είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε για ένα αξέχαστο Χριστουγεννιάτικο γεύμα; Αν δεν έχετε κάποιο όριο, τότε δεν θα χαρακτηρίσετε την τιμή των £125,000, ως υπερβολικό ποσό, αλλά ενδιαφέρον. Ποιος κρύβεται όμως πίσω από το πλούσιο γεύμα και από τι αποτελείται;

Δημιουργός του γεύματος είναι ο ταλαντούχος σεφ, Ben Spalding, ο οποίος οραματίστηκε ένα πλουσιοπάροχο δείπνο για τέσσερις, οι οποίοι επιθυμούν να απολαμβάνουν τα ‘καλά πράγματα’ της ζωής, συμπεριλαμβανομένου και του εκλεκτικού φαγητού. Διαβάστε λοιπόν τι περιέχει το μενού για ένα βασιλικό δείπνο με εξωτικά τρόφιμα από όλο τον κόσμο.

Χαβιάρι Almas αξίας £5,000, Κινέζικο Yubari King αξίας £2.500, λευκή τρούφα και σαφράν αξίας £3,500, Βαλσάμικο ξύδι 150 χρονών, φιστίκια Akbari αξίας £5,000 , αποτελούν μερικά από τα υλικά που εμπεριέχονται στα γεύματα. Θα πρέπει επίσης να ετοιμαστείτε για μια γεύση από σπάνια ράτσα καρυκευμένης γαλοπούλας αξίας £5,000, μοσχαρίσιο φιλέτο Wagyu και καρδιά καλυμμένη με 50 καράτια βρώσιμων φύλλων χρυσού αξίας £6,000.

Αξιοπρόσεκτη είναι και η χρήση σπάνιων και ακριβών κόκκων καφέ, οι οποίοι προέρχονται από την Ασία και φτιάχνουν τον πιο ακριβό καφέ στον κόσμο με ονειρική γεύση. Το γεύμα ολοκληρώνεται με το επιδόρπιο, το οποίο σερβίρεται πάνω σε μια πιατέλα βανίλιας από την Ουγκάντα, αξίας £1,500 και περιλαμβάνει Kopi Luwak αξίας £3,000 καθώς και ένα σπάνιο καρπούζι, χωρίς κουκούτσια, το Densuke και το οποίο παράγεται στο νησί Hokkaido της Ιαπωνίας.

Όλα τα υλικά φτάνουν το ποσό των £125,000 , όμως μόνο οι γνώστες ξέρουν ότι η εμπειρία αξίζει. Μπορείτε να βρείτε τη συνταγή στο veryfirstto.com

Πηγή: http://luxedb.com

You may also like