Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ… Let’s enjoy it!

Μπορεί πολλοί να νομίζουν πως ο Δεκαπενταύγουστος είναι το φινάλε του καλοκαιριού, όμως αυτό δε θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Οι ζεστές μέρες συνεχίζουν, οι ευκαιρίες για αποδράσεις στις παραλίες συνεχίζουν να εμφανίζονται και βεβαίως… οι βόλτες και για καφέ στον ήλιο ή για ποτό με θέα τα καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα εξακολουθούν να είναι πολύτιμες! Ας απολαύσουμε λοιπόν κάθε τέτοια ευκαιρία φορώντας το πιο λαμπερό κι αισιόδοξο χαμόγελό μας και βεβαίως… το μοναδικό μας στυλ!

               Ποιος είπε πως το nautical look είναι μόνο για όσους κάνουν βόλτες με σκάφος; Ένα chino παντελόνι κι ένα top “μαρινιέρα” δημιουργούν ένα lookιδανικό για το γραφείο, τον περίπατο, τη βόλτα για ψώνια ή για καφέ… για ό,τι, τέλος πάντων, έχουμε στο πρόγραμμα! Και φυσικά είναι το απόλυτο vacation look! Αρκεί μία βόλτα σε ένα κατάστημα Marks&Spencer που εξακολουθούν να έχουν παραπάνω από ελκυστικές εκπτώσεις!

               Ας δώσουμε ένα μικρό “twist” στο ναυτικό αυτό outfitκι ας αφήσουμε αυτή τη φορά τα εξίσου άνετα και κομψά μοκασίνια που έχουμε συνηθίσει με αυτό. Οι δημιουργίες του Sandalia Cyclades καλύπτουν κάθε περίσταση, ανάγκη και γούστο και τα σανδάλια MaliaMythologyσε ζωηρό θαλασσί χρώμα είναι η απόδειξη!

    

               Είμαστε κορίτσια στυλάτα, αλλά και μας αρέσουν κι οι πρακτικές επιλογές. Ευτυχώς για εμάς, η αγαπημένη μας Le Pandorine γνωρίζει πολύ καλά την αναγκαιότητα αυτού του συνδυασμού με τα πανέμορφα backpacks της!

               Let us shine…

               … με τα πανέμορφα κοσμήματα της Κατερίνας Καμίση και του 2K10 Creations! Αστέρια στα αυτάκια και πανέμορφες στέκες υφασμένες με bamboo θα δώσουν στο look ακόμη πιο καλοκαιρινή διάθεση!

              

               Βάλε τις ανάσες δροσιές… στην τσάντα σου!

               Από την ώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει (όχι μόνο του δωματίου όπως λέει ένα παλιό άσμα…!) έχω πάντα στην τσάντα μου ένα face mist που με δροσίζει άμεσα, ενυδατώνοντας την επιδερμίδα μου και χωρίς να επηρεάζει το μακιγιάζ μου. Φέτος το face mist της Jowae είναι το πρώτο αντικείμενο που δε θα παραλείψω όταν αλλάζω τσάντα. Ιδανικό ακόμη και για ευαίσθητες επιδερμίδες το face mist του κορεάτικου brandενυδατώνει την επιδερμίδα και της προσφέρει άμεση λάμψη, ενώ χάρη στις αντιοξειδωτικές φωτφαινόλες και το νερό από άνθη Sakura (ιαπωνική κερασιά) ενισχύει την ελαστικότητά της.

               Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, να περνάτε καλά και μην ξεχνάτε… #staysafe, #stayhealthy, #staypositive !

Featured image: unsplash.com/@markadriane

You may also like